Quantcast

Oldschool επανεμφάνιση Σιάτλ Σούπερσονικς, αναμένεται στο NBA

Ντουράντ, γύρνα στην ομάδα της καρδιάς σου!

THE NEWSROOM

8 Ιανουαρίου 2021

Όλο και πιο κοντά η επιστροφή του Σιάτλ στο NBA! Όπως αναφέρει το ESPN, η δήμαρχος του Σιάτλ, Jenny Durkan, μίλησε με τον Επίτροπο του NBA, Adam Silver, και στη συνέχεια δήλωσε αρκετά αισιόδοξη πως η πόλη θα είναι στο expansion της Λίγκας!

Ο λόγος για την Τζένι Ντούρκαν η οποία μετά τη συνάντησή της με τον κομισάριο του ΝΒΑ δήλωσε στο Seattle TV και στο KING5:

«Είναι πολύ καλά τα νέα για το Σιάτλ και αυτό διότι υπάρχει η σκέψη να γίνει το expansion του ΝΒΑ στην πόλη μας. Γνωρίζει ο Άνταμ Σίλβερ ότι το Σιάτλ θέλει να πρωταγωνιστήσει. Θα είμαστε η ομάδα που πρέπει».

Και συνέχισε: «Πρέπει να σεβαστούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, αφού πρώτα πρέπει να περάσει και από την έγκριση των υπολοίπων ιδιοκτητών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του NBA φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην επέκταση της Λίγκας, με την είσοδο δύο ακόμα ομάδων και τις πόλεις του Σιάτλ, αλλά και του Λας Βέγκας, να εμφανίζονται ως τα μεγάλα φαβορί.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, το ΝΒΑ ζητά το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων(!) από κάθε πόλη για τη δημιουργία νέας ομάδας, με τα ποσά αυτά να κλείνουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική τρύπα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Σε κάθε περίπτωση, η διαφαινόμενη επιστροφή των Σιατλ στον μαγικό κόσμο του NBA, θα μας κάνει να βγάλουμε από το πατάρι το Playstation 2, να νοικιάσουμε από το video club της γειτονιάς μας το NBA Live 2005 και να λιώσουμε καριέρα με τον Luke Ridnour και τον Vladimir Radmanovic.

Πριγκιπική μορφή!

Best of internet