Quantcast

Τον Γιαν Κόλερ των φτωχών, Μίκαελ Κρμέντσικ, απέκτησε η «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Still better than Τσόλακ

THE NEWSROOM

4 Ιανουαρίου 2021

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από τη νέα του ομάδα. Παράλληλα όμως με το γεγονός οτι ο Τσέχος φορ, έχει ενημερωθεί για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ, φρόντισε να παίξει και το επικοινωνιακό παιχνίδι που τόσο πολύ αρέσει στο Ελλάνιο κοινό, αφού ισχυρίστηκε οτι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη επιλογή μου», είπε ο Τσέχος επιθετικός που λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής στην Κλαμπ Μπριζ είχε αποφασίσει, εδώ και καιρό, να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Βελγίου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μαζί με τον μάνατζερ μου μιλήσαμε γύρω από τη μεταγραφή, κάναμε καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα..Γνωρίζω πράγματα για την ομάδα. Ο μάνατζερ μου σε μια από τις κουβέντες που κάναμε μου είπε ότι αυτός ο σύλλογος είναι για μένα.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ που θα είναι ο νέος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1.91. Αγωνίστηκε στην Μπριζ και σε εννέα παιχνίδια (434` λεπτά συμμετοχής) στο Πρωτάθλημα του Βελγίου, είχε πετύχει τρία τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Στο φετινό Champions League είχε αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Στο εντός έδρας (1-1) με την Λάτσιο, δύο λεπτά ως αλλαγή. Ακολούθησαν πέντε λεπτά στην αναμέτρηση Μπριζ-Ντόρτμουντ (0-3), ενώ ήταν βασικός στην Γερμανία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για 66` λεπτά.

Αναλογιζόμενοι την καταγωγή, το ύψος αλλά και παρατηρώντας το γυμνό κεφάλι του Τσέχου μύστη, συνειρμικά μας έρχεται στο μυαλό η μορφή του Γιαν Κόλερ, του επιβλητικού επιθετικού της Εθνικής Τσεχίας, που προσκύνησε κι αυτός την αρμάδα του Ρεχάγκελ στο Euro 2004. Κι αν ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον ομοεθνή συνκάραφλο σε καριέρα και γκολ, σίγουρα οι οπαδοί των ασπρόμαυρων, περιμένουν τουλάχιστον να ξεπεράσει τον γείτονα Σλοβάκο Τσόλακ, που η αλήθεια είναι πως μπροστά του ο Σαντόρ Τόργκελε έμοιαζε με τον Φαν Νιστελρόι.

Best of internet