Quantcast

Toν έφαγαν τα TΕΣΛΑ και οι καψούρες με τα Harrods. Να μας ξεβλαχέψει ονειρεύεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο επόμενος ξεβλαχευτής μας, μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο

THE NEWSROOM

4 Δεκεμβρίου 2020

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έγραψε κάτι που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει «γονατίσει» και την οικονομία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα». Υπενθυμίζουμε ότι τα Harrods είναι πολυτελές κατάστημα του Λονδίνου και είναι η λατινική φράση Omnia Omnibus Ubique, που σημαίνει «όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους, παντού».

Λίγα λεπτά αργότερα τα αρνητικά σχόλια και η κατακραυγή για το ατυχές tweet του κορυφαίου αθλητή έπεσαν βροχή. Πολλοί χρήστες μάλιστα τον σύγκριναν με τον φίλο του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γράφοντας: Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου.

Βέβαια εδώ που τα λέμε, ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να επαναπαυτεί με τα Harrods του Λονδίνου και μια φορά στο τόσο που έρχεται Ελλάδα να την βγάζει στα The Mall. ‘Ομως ο Έλληνας τενίστας αποδεικνύει ότι έχει όνειρα για την αγαπημένη του χώρα και την φαντάζεται μεγαλειώδη και γεμάτη αστερόσκονη. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που σε παλαιότερη συνέντευξη με τον αγαπημένο Γιώργο Λιάγκα, είχε δηλώσει πως η Βουλιαγμένη είναι η ωραιότερη περιοχή στον κόσμο.

Γιατί όχι λοιπόν Harrods στην Βουλιαγμένη; Harrods για τον λαό. Ας ξεβλαχέψει επιτέλους κάποιος αυτή την χώρα, τώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος υφίσταται τηλεοπτικό μαρασμό.

Best of internet