Quantcast

Στοιχηματ…εεε ποδοσφαιρικές συγκινήσεις προσέφεραν Απόλλωνας και Βόλος στην Ριζούπολη

Δείτε Λέστερ- Φούλαμ έσεις

THE NEWSROOM

30 Νοεμβρίου 2020

Καταπληκτικό το ματς στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων προηγήθηκε 3-0 στο 55′, αλλά ο Βόλος που έχει και παράπονα από τη διαιτησία ισοφάρισε με γκολ των Δουβίκα (60′), Μπάρτόλο (79′) και Κολόμπο 90′ +2′ με τρομερή ανατροπή!

Ποδοσφαιρική πανδαισία που θα ζήλευε μέχρι και η Premier League, εκτυλίχτηκε στο στάδιο του Απόλλωνα. Και παρότι σε έναν ισόπαλο αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται πως κέρδισαν, αφού πήραν αποτέλεσμα παρότι στο 59′ έχαναν με 3-0. Κάτι που εύλογα «μεταφράζεται» πως οι γηπεδούχοι…αυτοκτόνησαν.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έκανε ξεκάθαρο πως ήταν ο Απόλλων που ήθελε περισσότερο το ματς. Η ομάδα της Ριζούπολης είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και έχασε και δυο καλές ευκαιρίες, μια στο 6ο λεπτό όταν ο Γκαραβέλης νίκησε τον Μπεντινέλι στο τετ-α-τετ και μια στο 31′ όταν το σουτ του Βαξεβανίδη μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ, προτού τελικά γίνει το 1-0.

Το σκορ απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 54΄ για τους γηπεδούχους όταν ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Μπεντινέλι μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έκανε 3-0. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα πάρει μια εύκολη νίκη, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Μπαρτόλο και Κολόμπο συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να επικυρώνει τη μεγάλη ανατροπή στο 92′, το σκορ έγινε 3-3 και με τους παίκτες του Απόλλωνα να τα έχουν παντελώς χαμένα εξαιτίας αυτής της απρόσμενης εξέλιξης, ο Βόλος εξάντλησε στις τελευταίες επιθέσεις τις πιθανότητές του να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την ανατροπή του όταν και επισκέφθηκε με αξιώσεις τα καρέ των γηπεδούχων στις τελευταίες φάσεις.

Εν τέλει, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 3-3 με τον Απόλλωνα να φτάνει τους 5 βαθμούς και να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό και μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που ο Βόλος έφτασε τους 12 βαθμούς και συνεχίζει να κοιτάει την εξάδα.

Ποδοσφαιρικές Δευτεριάτικες συγκινήσεις που μόνο η Superleague μπορεί να προσφέρει και να μας καθηλώσει στις οθόνες εν μέσω καραντίνας. Δείτε Λέστερ- Φούλαμ εσείς φλώροι.

 

 

Best of internet