Quantcast

Ρώσοι πιλότοι σχημάτισαν πεάκι στον ουρανό, για συμπαράσταση στον μύστη Τζιούμπα

Πετώντας λαλακίες, τελικά γίνεσαι πιλότος

THE NEWSROOM

18 Νοεμβρίου 2020

Έρευνα έχει ξεκινήσει σε βάρος δύο πιλότων ρωσικού αεροσκάφους που φέρονται να σχημάτισαν ένα «πέος» στον ουρανό, δείχνοντας με αυτόν τον… πρωτότυπο τρόπο τη στήριξή τους στον αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Το πλήρωμα της Podeba Airlines, που δεν έχει κατονομαστεί, φέρεται να έκανε μανούβρες με το αεροσκάφος, σχηματίζοντας ένα «πέος» στον ουρανό, για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου της Ρωσίας, Αρτέμ Ντζιούμπα, που τέθηκε εκτός ομάδας όταν ένα βίντεο στο οποίο είχε απαθανατιστεί να κάνει σεξ, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Αυτός ήταν πιθανώς ο τρόπος με τον οποίο οι πιλότοι της Pobeda εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον αρχηγό της Εθνικής Ρωσίας και την αντίθεσή τους στο bullying που αυτός δέχθηκε», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας ερευνά τη «φαλλική διαμαρτυρία» των πιλότων!

Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, το πλήρωμα του αεροσκάφους ζήτησε άδεια να πραγματοποιήσει τους ελιγμούς «επειδή χρειαζόταν να ελέγξει τον εξοπλισμό επικοινωνίας και πλοήγησης».

Η δικαιολογία δεν θύμισε λίγο τσο και λο που για να γλιτώσει η γυναικεία ομάδα βόλευ του ΠΑΟ και να μην τιμωρηθεί είπαν ότι το τσο και λο στις φανέλες σημαίνει ‘Τσολιάς και Λοχίας’; Και στην Ρωσία για έναν τσο, ο αρχηγός της εθνικής Αρτέμ Ντζιούμπα, έχασε το περιβραχιόνιο και πιθανότατα την δυνατότητα να αγωνιστεί με το εθνόσημο μέχρι την οριστική απόσυρση του. Εμείς πάντως εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον Ρώσο χύστη και του ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στις επάλξεις.

Best of internet