Quantcast

Πρόεδρο Εδεσσαϊκού έπαθε η Super League, στο Βικελίδης ορίζει τελικά το Άρης-ΑΕΚ

Και στον πλανήτη ‘Αρη, ‘Αρη θα’ρθω να σε δω

THE NEWSROOM

5 Νοεμβρίου 2020

Η επιλογή της Λαμίας για τη διεξαγωγή του αγώνα (8/11, 19:30) Άρης-ΑΕΚ είχε «κλειδώσει» από το πρωί της Τετάρτης και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Super League. Τελικά μετά από εισηγήσεις των ειδικών, δόθηκε το πράσινο φως για την διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο της Λαμίας και ορίστηκε επίσημα από την Σούπερ Λιγκ, παρά τα παράπονα και των δύο ομάδων.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι και την Τρίτη, οπού το lockdown αφορούσε μόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι ολόκληρη την επικράτεια. Από την στιγμή όμως που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα δεδομένα άλλαξαν και το lockdown θα εφαρμοστεί σε ολόκληρη την χώρα, η Super League τείνει στο να επαναορίσει το πολυσυζητημένο παιχνίδι στην φυσική έδρα του Άρη, το Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Φαίνεται ότι το πνέυμα του Προέδρου του Εδεσσαϊκού έχει στοιχιώσει για τα καλά τα μυαλά των ιθυνόντων της Super League και της ΕΠΟ, αφού το Άρης-ΑΕΚ έχει περάσει από χίλια κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί το που και αν θα γίνει. Ελπίζουμε μέχρι την Κυριακή στις 19.30 να είναι διαθέσιμη και η Αλεπότρυπα στην Κυψέλη, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα σου ξημερώσει την σήμερον ημέρα.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο

 

Best of internet