Quantcast

Ο Λάρκιν προτρέπει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πάει στην Εφές, μπας και δει κάναν τίτλο

You feel devotion?

THE NEWSROOM

30 Οκτωβρίου 2020

Ο Σέιν Λάρκιν ήταν κατά γενική ομολογία πέρυσι  ο πιο κυριαρχικός παίκτης της Euroleague (1ος σκόρερ με μ.ο. 22,2π.) και γι’ αυτό και την περασμένη άνοιξη έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της διοργάνωσης, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Εφές (για 1+1 χρόνο), έναντι 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Η τουρκική ομάδα, μάλιστα, μερίμνησε για να βγάλει τουρκικό διαβατήριο και να παίξει στην Εθνική Τουρκίας και του έδωσε το ελεύθερο να φροντίσει τα γόνατά του στην διάρκεια του καλοκαιριού. Οι δύο επεμβάσεις (καθαρισμοί) στις οποίες υπεβλήθη στην off-season, μάλιστα, «ευθύνονται» για την απουσία του από την προετοιμασία αλλά και από τους αγώνες του Οκτωβρίου, πλην ενός, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αποψινός (21.00) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta, ο Αμερικανός πρώην παίχτης του ΝΒΑ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον δικό μας σταρ,τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως τόνισε ο Σέιν Λάρκιν, θεωρεί πως η προσαρμογή του Γιάννη δεν θα ήταν εύκολη στην Ευρώπη, καθώς το να κάνεις 2 βήματα από το τρίποντο και να καρφώσεις είναι κάτι που εύκολα αποτρέπεται στο σκληρό παιχνίδι της Euroleague. Φυσικά μίλησε και με αποθεωτικά σχόλια όσον αφορά την καριέρα του στο NBA χαρακτηρίζοντας τον φρικιό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως αν ο Γιάννης έπαιζε στην ομάδα του την Εφές θα σήκωναν μαζί την κούπα. Τον παραπάνω ισχυρισμό τον αποδίδει στο οτι η τούρκικη ομάδα διαθέτει πολλούς σουτέρ, κάτι που θα έδινε χώρους στον Αντετοκούνμπο να κάνει το παιχνίδι του. Αναλυτικά εδώ η σύνεντευξη:

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι θεωρεί πως είναι και ο μοναδικός τρόπος να δει τίτλο.

Έτοιμος για Ευρώπη

Best of internet