Quantcast

Εντωμεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει casting για το ρόλο του εαυτού του σε ταινία της Disney

Η ζωή του Greek Freak θα γίνει ταινία και αν του μοιάζετε, αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη σας ευκαιρία

THE NEWSROOM

29 Οκτωβρίου 2020

Μία πολύ ιδιαίτερη αγγελία για δουλειά δημοσίευσε χτες το βράδυ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. O Greek Freak μας αποκάλυψε ότι η Disney σκοπεύει να δημιουργήσει μία ταινία με τη ζωή του υπεραθλητή και ότι αυτή τη στιγμή η παραγωγή ψάχνει τους ηθοποιούς που θα παίξουν το ρόλο του ίδιου και του αδερφού του, Θανάση.

Για να διευκολύνει μάλιστα το έργο της παραγωγής, ο Γιάννης παρείχε στο κοινό και μερικές παιδικές φωτογραφίες των δύο Αντετοκούνμπο. Αν πιστεύετε ότι έχετε αρκετή ομοιότητα με κάποιον από τους δύο (και skills μπροστά στην κάμερα, επίσης), ίσως αυτή να είναι η μεγάλη σας ευκαιρία. Προς το παρόν, η Disney ψάχνει ηθοποιούς για δύο διαφορετικά στάδια της ζωής του Greek Freak και δεδομένου ότι θα ήθελε να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του νέου έτους, το βιάζεται αρκετά.

Όπως είπε μάλιστα, δεν χρειάζεται καν εμπειρία – μόνο ομοιότητα, ενώ αν ξέρετε και καμιά ντρίμπλα θα εκτιμηθεί. Αυτά ήταν τα tweet του Γιάννη:

Σχετικά με την ίδια την ταινία, σύμφωνα με το Hollywood Reporter το σενάριο είναι έτοιμο και το υπογράφει ο Αράς Αμέλ. Ο Αμέλ έχει κάνει τα σενάρια και για άλλες βιογραφίες, όπως το «A Private War» (για τη ζωή της πολεμικής ανταποκρίτριας Μαρί Κόλβιν) και «Grace of Monaco» (για τη ζωή της Γκρέις Κέλι). Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Ακίν Ομοτόσο.

Ο δε τίτλος της ταινίας θα είναι φυσικά «Greek Freak» και θα ασχοληθεί και με τη δύσκολη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα. Έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν φωνές που θα κατηγορήσουν τη Disney για οργανωμένη εκστρατεία συκοφάντησης της Ελλάδας μας.

Βασικά για να τσεκάρουμε από τώρα, μήπως ο Τζορτζ Σόρος είναι μέτοχος της Disney;

 

Best of internet