Quantcast

Επίσκεψη στην ομάδα ΑμεΑ του ΠΑΟ οι ΑntetokounBros, hoax αποδείχτηκε η ράφλα του Θανάση

Με αυτό το μαλλί σας γλεντάνε!

THE NEWSROOM

21 Οκτωβρίου 2020

Οι υποχρέωσεις τους στον μαγικό κόσμο του NBA έφτασαν στο τέλος τους και οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πολυαγαπημένη τους Αθήνα για διακοπές. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, τα δύο αδέρφια επίσκεφτηκαν την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο και έδωσαν πολλά χαμόγελα και φωτογραφίες στους αθλητές των πρασίνων. Δεν είναι η πρώτη φορα που οι Αντετοκούνμπο δείχνουν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς με την πρώτη ευκαιρία διοργανώνουν φιλανθρωπικά camps και παίζουν μπασκετάκι στην γειτονιά που μεγάλωσαν στα Σεπόλια, καθιστώντας σαφές πως δεν ξεχάσαν από που ξεκίνησαν.

 

 

Να τονίσουμε οτι σε πείσμα αυτών που θέλαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο να εμφανίζεται ωσάν ραπτοπουλικό καραφλό βέλος, έπειτα από την ανάρτηση του στο ίνσταγκραμ, ο φόργουορντ των Μιλγουόκι έσκασε μύτη στο παρκέ με το μαλλί στην θέση του και με τον Νικ Καλάθη να παραμένει για άλλη μια χρονιά ο μοναδικός ράφλας της Εθνικής Ομάδας.

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε επίσης,οτι για την ομάδα Αμεα του ΠΑΟ δεν είναι η πρώτη επίσκεψη που δέχονται από αθλητές τέτοιου βεληνεκούς. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν της Χάποελ Ιερουσαλήμ Νίκος Παππάς, όχι μόνο παρακολούθησε και στήριξε με πολλούς τρόπους την προσπάθεια των παιδιών με αμαξίδιο αλλα συμμετείχε κι ο ίδιος ενεργά βάζοντας το όνομα του στο ρόστερ των πρασίνων. Ντάξει, δεν στέφθηκαν και με απόλυτη επιτυχία οι προσπάθειες του για λέι απ, αλλά η κίνηση μετράει.

Best of internet