Quantcast

Δεύτερο θύμα τούρκικου “μπούλινγκ” ο Πέλκας, Γιουνανιστάν ψήνονται να τον φωνάζουν οι γείτονες

Γιουνανιστάν στα Τούρκικα σημαίνει παλτό;

THE NEWSROOM

19 Οκτωβρίου 2020

Σε άβολες καταστάσεις ενεπλάκη ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας στην γειτονική χώρα, καθώς ο Οζάν Τουφάν δυσκολεύτηκε να θυμηθεί το όνομα του κατά την διάρκεια του αγώνα και τον αποκάλεσε ‘Γιουνανιστάν’. «Ξέχασα το όνομα του Πέλκα. Του φώναξα ε Γιουνανιστάν (σ.σ. όπως λένε οι Τούρκοι την Ελλάδα). Ο Κανέρ με άκουσε κι άρχισε να γελάει. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας για μια στιγμή μιας και γελάγαμε όλοι».

 

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας μέσος δεν φάνηκε να πτοείται από την αμήχανη αν μη τι άλλο προσφώνηση του συμπαίκτη του και ήταν εκείνος που οριστικόποιησε την νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Γκεζτέπε, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ και ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στην Τουρκία.

 

 

 

Υπενθυμίζουμε οτι σε παρόμοιες awkward καταστάσεις στο παρελθόν έχει εμπλακεί και άλλο ένα πρωτοπαλίκαρο της Εθνικής Ομάδας και της Ελλάνιας Σούπερ Λιγκ, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο βετέρανος ποδοσφαιριστής κατά την παρουσίαση του στην Καρσίγιακα το 2015, φωτογραφήθηκε κρατώντας την φανέλα της καινούριας του ομάδας, με το μπακγκράουντ να απεικονίζει σε σημαία τον Τούρκο ηγέτη Κεμάλ Ατατούρκ. Εν τέλει η μεταγραφή του Παπαδόπουλου δεν ολοκληρώθηκε και άπαντες αναρωτήθηκαν τον λόγο που συνέβη αυτο. Μπορεί και όχι..

 

 

 

 

Μοιάζουν λίγο!

Best of internet