Quantcast

Ο Σακίλ Ο’Νιλ μιλάει στα ελληνικά στον Γ. Αντετοκούνμπο, γίνεται το ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΙΝΟΤΣΕΣ του NBA

Ο θρυλικός παίχτης έκανε μία πολύ φιλότιμη και ακόμη περισσότερο απολαυστική προσπάθεια να πει συγχαρητήρια στα ελληνικά

THE NEWSROOM

26 Αυγούστου 2020

Λίγο άρωμα από το κλασικό «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΙΝΟΤΣΕΣ» είχε ο χτεσινός διάλογος του τεράστιου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Σακίλ Ο’Νιλ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν 2019/20, οπότε ο θρυλικός σέντερ των Lakers αποφάσισε να του πει συγχαρητήρια στα ελληνικά.

Ευτυχώς για μας, ο Σακίλ πρόβαρε τη φράση «Συγχαρητήρια, είμαι περήφανος για σένα» τόσο ώστε να πετύχει α) ένα υποδειγματικό poker face από πλευράς Γιάννη, ο οποίος ζορίστηκε να καταλαβαίνει τι εννοεί ο Σακ και β) το viral. Ο πρώην αθλητής και νυν παρουσιαστής μάλλον αντελήφθη ότι το κόλπο του δεν δούλεψε, γιατί στη συνέχεια ρώτησε «καταλαβαίνεις τα Ελληνικά μου, αδερφέ;», για να πάρει την απάντηση από το χαμόγελο του υπερπαίχτη.

Δείτε το βίντεο:

Δυστυχώς η σειρά έχει τελειώσει, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε κάποιο feature του Σακίλ στην «Xena, The Warrior Princess»:

Από την άλλη, ο Γιάννης είναι πολύ πιθανό να είναι και φέτος MVP της λίγκας, οπότε ο Σακίλ μπορεί να αρχίσει να προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη ατάκα στα ελληνικα.

Best of internet