Quantcast

Εντωμεταξύ, σε συνέδριο για στημένα παιχνίδια θα μιλήσει ο Αχιλλέας Μπέος

Το διεθνές συνέδριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων έχει ένα πραγματικά πολύ δυνατό πάνελ

THE NEWSROOM

22 Νοεμβρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν είχατε ιδέα για τη συνθήκη Μακόλεν, όμως θα έχετε πολύ σύντομα μία σπουδαία ευκαιρία να τη μάθετε. Η συνθήκη αυτή, η οποία είναι πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχει σκοπό να καταπολεμήσει το πολύ ξεχωριστό σπορ που είναι το στήσιμο αθλητικών παιχνιδιών – ένα σπορ στο οποίο η Ελλάδα μας ευτυχώς δεν δίνει καμία σημασία.

Anyway, ακόμη κι εμείς που ως χώρα δεν έχουμε σχέση με όλα αυτά καλό είναι να μάθουμε για τη συνθήκη Μακόλεν. Για την ακρίβεια, στη χώρα μας διοργανώνεται ένα πρωτοπόρο συνέδριοΗ Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων έχουν στα σκαριά το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Για να μην νομίζετε ότι πρόκειται για τίποτα προχειρότητες, το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP). Το πρόγραμμα ομιλιών είναι πλούσιο, ενώ τα πάνελ του περιλαμβάνουν μία σειρά εξπέρ, όπως καθηγητές νομικής, δικαστικούς, νομικούς συμβούλους, δικηγόρους και τον υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το πανισχυρό αυτό πάνελ συμπληρώνεται από τον πασίγνωστο επιχειρηματία και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Συγκεκριμένα, ο πρώην παράγων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι μεταξύ των Keynote Speakers (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) προκειμένου να τονιστεί η βαρύτητα της τοποθέτησής του – να θυμίσουμε εδώ ότι οι αγαπημένοι αθλητικοί παράγοντες Μπέος και Κομπότης έχουν αθωωθεί πανηγυρικά για το σκάνδαλο με τα στημένα που κάποιοι πονηροί προσπάθησαν να τους εμπλέξουν.

Ταμείο

Καλοφάγωτα σε όσους ακολούθησαν

Gepostet von Sta Dixtya am Dienstag, 30. August 2016

Το υπέροχο καστ συμπληρώνεται από το βετεράνο αθλητικό αναλυτή Κυριάκο Θωμαΐδη, τον οποίο έχουμε αγαπήσει από την εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ». Το σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για ένα συνέδριο – πραγματικό δικαστήριο.

 

Best of internet