Quantcast

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε διαζύγιο με τον Χιμένεθ, μάλλον γιατί δεν έκανε Μαλντίνι τον Οικονόμου

Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει. Αν γυρίσει, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ

THE NEWSROOM

27 Μαΐου 2019

Άδοξα έληξε η τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού η Μοναχοκόρη της Προσφυγιάς ανακοίνωσε πριν λίγο επισήμως το διαζύγιο της με τον Τάκη Λεμονή της Ανδαλουσίας. Ο Ισπανός κόουτς δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το μεγαλόπνοο σχέδιο για τη μετατροπή του Βίκτωρα Κλωναρίδη σε δεξί μπακ και θα πρέπει πλέον να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι γεγονός βέβαια ότι δεν είναι λίγες οι καρέκλες που τρίζουν στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την τρίτη κατά σειρά θητεία του στην ομάδα μας.

Ο Ισπανός προπονητής, με 145 αγώνες στον κιτρινόμαυρο πάγκο, αποτελεί δεδομένα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και από τους πλέον επιτυχημένους τεχνικούς, με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011 και του πρωταθλήματος το 2018.

Σε ευχαριστούμε για όλα, Μανόλο!

Με τις πιο θερμές ευχές από ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια για απόλυτη επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής σου καριέρας!

Amigos para siempre, Manolo»!

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα ήθελαν τον Χιμένεθ αντίπαλο σε έναν τέταρτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με το ρυθμό που ο Σεβιγιάνος πηγαινοέρχεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

 

Best of internet