Quantcast

Ένα σπίτι για κάθε παίχτη έταξε ο λαρτζ Σαββίδης ως πριμ κατάκτησης του κυπέλλου

Δεν διευκρινίζεται αν θα είναι βίλες ή διαμερίσματα

THE NEWSROOM

25 Απριλίου 2019

Το ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι κιμπάρης έχει αποδειχθεί με πολλούς τρόπους τους τελευταίους μήνες. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα έχοντας το μεγαλύτερο μπάτζετ στη Superleague, και το γιόρτασε με μια φιέστα που θύμισε τελετή Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πάρτι στην Τούμπα τελείωσε. Συνεχίζουμε στο Λευκό Πύργο! #PAOKFamily #GreekChampions #TheFutureIsHere

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Sonntag, 21. April 2019

Μάλιστα ο πόντιος πιστολέρο είναι τόσο large που αράζει και πίνει τον καφέ του παρέα με το τρόπαιο του πρωταθλητή, χαρίζοντας μας όμορφες εικόνες όπως αυτή:

Weird flex but ok

Gepostet von Abaluben am Dienstag, 23. April 2019

Με αυτά τα δεδομένα, δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη αν ο Σαββίδης έταζε ένα υψηλό πριμ στους παίχτες του για την κατάκτηση του νταμπλ. Αν ισχύουν όμως όσα αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, τότε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του τάζοντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας από ένα σπίτι, αν καταφέρουν να φέρουν και το κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Δεν διευκρινίζεται βέβαια αν πρόκειται για βίλες ή διαμερίσματα, και αν η τοποθεσία θα είναι στη Θεσσαλονίκη ή τη Βουρβουρού Χαλκιδικής, απ’ ό,τι φαίνεται όμως ο Ιβάν στηρίζει τον κατασκευαστικό κλάδο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει  σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης για τον επαναληπτικό του 2-0 της Τούμπας και αναμένουμε να δούμε πόσο αποφασισμένοι είναι οι παίχτες της ομάδας να αποκτήσουν ένα καινούριο σπίτι.

Asteras Tripolis-PAOK FC: Starting 11

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας #ASTPAOK #SuperLeague #PreGame #PamePAOKARA

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Donnerstag, 25. April 2019

Πάντως αν κάτι πάει στραβά του χρόνου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε η ΠΑΕ να ποστάρει στα social media για την πορεία της κατασκευής των κατοικιών.

Φωτογραφίες από την επέκταση της τοποθέτησης των κερκίδων προς την πλευρά της παλιάς Θύρας 18. Θέμα χρόνου πλέον η…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Mittwoch, 24. April 2019

 

Best of internet