Quantcast

Ο ΠΑΟ καταθέτει ένσταση για να συνεχιστεί το ντέρμπι, γιατί προφανώς διακόπηκε χωρίς λόγο

Απομένει να βρεθεί ένα σημαιάκι και να παιχτούν άλλα 20 λεπτά μπάλα

THE NEWSROOM

19 Μαρτίου 2019

Παράλογη και εντελώς λανθασμένη είναι για τον Παναθηναϊκό η απόφαση του Γερμανού διαιτητή, Μάρκο Φριτζ, να διακόψει οριστικά ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε δύο φορές εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, επίθεση στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, σέλφι κουκουλοφόρων με τον Σισέ και παρέλαση οπαδού με τη σημαία του κόρνερ.

Η νομική υπηρεσία της ομάδας αποφάσισε σε σημερινή σύσκεψη βάζοντας τα πράγματα κάτω και λαμβάνοντας υπόψη τις εκθέσεις για το ματς της Κυριακής ότι μπορεί να διεκδικήσει με ένδικα μέσα την ολοκλήρωση του αγώνα από το 69ο λεπτό και μετά. Οι πράσινοι στηρίζονται στο γεγονός ότι αφενός δεν τους ζητήθηκε ποτέ εκκένωση του γηπέδου από τον διαιτητή, αφετέρου δεν εξαντλήθηκε το χρονικό περιθώριο της μίας ώρας που προβλέπει ο κανονισμός, καθώς ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή μετά το πέρας 35 λεπτών.

Όμορφες εικόνες απ' το χθεσινό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Gepostet von Abaluben am Montag, 18. März 2019

Με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου που μαεστρικά διευθύνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ επέλεξαν σήμερα να διεκδικήσουν την ολοκλήρωση του αγώνα μέσω της δικαστικής οδού, αφού ΠΑΟ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τιμωριών τα τελευταία χρόνια λόγω χρεών προς ποδοσφαιριστές και επεισοδίων. Αν εισακουστεί η επιθυμία του Τριφυλλιού, το μόνο πρόβλημα θα είναι η εύρεση μιας σημαίας κόρνερ για τα υπόλοιπα λεπτά του επεισοδιακού ντέρμπι.

Gepostet von Abaluben am Sonntag, 17. März 2019

 

Best of internet