Quantcast

Ο Μπαρμπαρούσης σκοράρει και τιμάει τα θύματα της Νέας Ζηλανδίας, λογικά δεν άρεσε σε συνεπίθετο του βουλευτή

Συμβολική κίνηση ανθρωπιάς από τον πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

17 Μαρτίου 2019

Την ώρα που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι υπάρχουν άνθρωποι στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και ψηφοφόροι τους που χάρηκαν για την πολύνεκρη επίθεση στη Νέα Ζηλανδία, ένας ομογενής ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στη συγκεκριμένη χώρα έγινε viral για τον τρόπο που πανηγύρισε γκολ τιμώντας τη μνήμη των νεκρών της επίθεσης.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, 29χρονος επιθετικός που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012-13, αγωνίζεται με τα χρώματα της Melbourne Victory στην Αυστραλία, όπου μάλιστα περνάει την παραγωγικότερη φάση της καριέρας του έχοντας σκοράρει 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα Αυστραλίας. Ο Μπαρμπαρούσης πρωταγωνίστησε και στο πρόσφατο ματς απέναντι στην Brisbane Roar, όχι όμως μόνο για τα δύο γκολ που σημείωσε.

 

Σκοράροντας το πρώτο γκολ για την ομάδα του, ο επιθετικός της Melbourne Victory γονάτισε και έκανε συμβολικά την κίνηση με την οποία προσεύχονται οι μουσουλμάνοι, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στην πόλη Christchurch. Κίνηση που απέσπασε θετικά σχόλια και παγκόσμια προβολή.

Σίγουρα ο καλύτερος Κώστας Μπαρμπαρούσης που γνωρίζουμε και ο μόνος που μπήκε στην καρδιά μας, με δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός σε αυτό το ονοματεπώνυμο είναι αυτός ο τύπος:

 

 

Best of internet