Quantcast

Ιταλοί τζογαδόροι έπιασαν ανατροπή στο Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός, τώρα τους ψάχνει η Interpol

Το ΄βλεπαν, το ΄παιξαν

THE NEWSROOM

22 Φεβρουαρίου 2019

Τύχη βουνό φαίνεται ότι είχαν παίχτες του στοιχήματος στη γειτονική Ιταλία, αφού η απίστευτη έμπνευση τους να ποντάρουν στην ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Αιγινιακό σε πρόσφατο αγώνα της Football League τους πήγε ταμείο με απόδοση 27.

Τα κερδισμένα δελτία από ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς απέδιδαν συνολικά κέρδη ύψους 400.000 ευρώ, κάτι που δεν άρεσε στα πρακτορεία της γειτονικής χώρας που αρνήθηκαν να πληρώσουν τα κέρδη και ενημέρωσαν την Interpol. Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το κλειστό κύκλωμα στα πρακτορεία κατέγραψε τα πρόσωπα των ατόμων που πήγαν να εξαργυρώσουν τα κερδισμένα δελτία, και αναμένεται η έρευνα για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί σχετικά και η ΕΠΟ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός εμπλέκεται σε άλλο ένα ύποπτο για χειραγώγηση ματς, αφού η επιτροπή δεοντολογίας εισηγήθηκε πρόσφατα εξοντωτικές ποινές για το περυσινό ΟΦΗ – Αιγινιακός που έληξε 6-0.

Κάποιοι βέβαια θα πουν ότι ότι γίναμε Αγγλία και οι ομάδες αποδίδουν θεαματικό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ και απρόβλεπτη εξέλιξη των αγώνων.

Best of internet