Quantcast

Τέσσερα χρονάκια χωρίς γήπεδο θα μείνει ο Ελληνοκύπριος που πέταξε μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Τσουκαλάς του Βόρειου Λονδίνου καταδικάστηκε να πληρώσει μέχρι και τα δικαστικά έξοδα

THE NEWSROOM

19 Δεκεμβρίου 2018

Ούτε τρεις βδομάδες δε χρειάστηκε ο αμείλικτος Άγγλος δικαστής για να αποφασίσει τη μοίρα του Ελληνοκύπριου οπαδού της Τότεναμ. Ο συγκεκριμένος οπαδός των Πετεινών, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τη χώρα μας λίγο πιο διάσημη στα πέρατα της γης πετώντας μια μπανάνα προς τον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ σαν Τάκης Τσουκαλάς του Βόρειου Λονδίνου, άρπαξε μια ποινή που σίγουρα θα τον κάνει να ξανασκεφτεί την πράξη του.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως ο Ομπαμεγιάνγκ χάρισε κάμποση πίκρα στους οπαδούς της Τότεναμ στο ντέρμπι:

O οπαδός πάντως θα έχει μάλιστα άφθονο χρόνο για να το κάνει, καθώς ο Παντελής Αβέρωφ θα κάνει τέσσερα χρόνια να ξαναπατήσει σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας. Το δικαστήριο δεν έδειξε κανένα έλεος και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, με τον δικαστή Mervyn Mandell να αναφέρεται στην απόφασή του σε μια «στοχευμένη πράξη προς μαύρο παίκτη». Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο δράστης θα φάει και πρόστιμο 500 λίρες, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, θα καλύψει και τα έξοδα του δικαστηρίου, που είναι 135 λίρες.

Ο ίδιος ο οπαδός απέρριψε το ρατσιστικό κίνητρο αν και δήλωσε μεταμέλεια για το περιστατικό που συνέβη στις 2 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το γκολ που σκόραρε ο Ομπαμεγιάνγκ κατά της Τότεναμ. Ακριβώς όπως έχουμε μάθει να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, ο 57χρονος Αβέρωφ ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη πολύ γρήγορα, αφού η πράξη του είχε καταγραφεί από κάμερα.

Πάντως σίγουρα προλαβαίνει να αλλάξει σαν άνθρωπος.

(πηγή)

 

Best of internet