Quantcast

Τέλος η τηλεοπτική καριέρα του Τάκη Τσουκαλά, διακοπή και πρόστιμο έφαγε το Νέο Κανάλι Έψιλον

Η καριέρα του βετεράνου αθλητικού αναλυτή φαίνεται να έφτασε στο τέλος της μετά το παραλήρημα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2018

Ολοταχώς προς τον κουβά φαίνεται πως οδεύει η εκπομπή «Άντε Γεια» του βετεράνου αθλητικού αναλυτή Τάκη Τσουκαλά, ή τουλάχιστον το τηλεοπτικό της σκέλος. Η εκπομπή, η οποία είχε ήδη μπει στον πάγο από το Νέο Κανάλι Έψιλον μετά την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής της στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Θανάση Αντετοκούμπο, μάλλον πάει να μείνει μόνιμα στο μαύρο μετά την τιμωρία του καναλιού από το ΕΣΡ.

Πιο συγκεκριμένα, τo Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε πως για τον ρατσιστικό χαβαλέ του Τάκη Τσουκαλά, το Νέο Κανάλι Έψιλον θα τιμωρηθεί με μία ημέρα διακοπή προγράμματος. Επίσης, για τον «προσβλητικό λόγο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά “Άντε Γεια” σε βάρος του παίκτη μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Θανάση Αντετοκούμπο», το κανάλι που τον φιλοξένησε θα πρέπει να σκάσει 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Να σημειωθεί πως στην απόφαση του ΕΣΡ λειτούργησε ως ελαφρυντικό πως το κανάλι έχει κόψει εδώ και μέρες την εκπομπή, πριν το Συμβούλιο καταλήξει. Αυτό προφανώς δε σημαίνει ιδιαίτερα θετικά πράγματα για τον Τάκη Τσουκαλά, η εκπομπή του οποίου δεν αναμένεται να επανέλθει στο κανάλι, αλλά να συνεχίσει μόνο από Youtube, όπου και ακόμη προβάλλεται.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Διακόπτεται για μία ημέρα το πρόγραμμα του Νέου Καναλιού Έψιλον από το ΕΣΡ, για τον προσβλητικό λόγο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά “‘Αντε γεια” σε βάρος του παίκτη μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Θανάση Αντετοκούμπο. Επιπλέον για τη μετάδοση ρατσιστικού λόγου και χαμηλής ποιότητας προγράμματος επιβλήθηκαν στον ίδιο σταθμό, δύο πρόστιμο συνολικού ύψους 30.000 ευρώ.

Για το μικρό ύψος των προστίμων συνεκτιμήθηκε το γεγονός πως ο σταθμός έδειξε έμπρακτη μεταμέλεια, διακόπτοντας τη μετάδοση της εκπομπής.»

Η αμήχανη στιγμή που το Άντε Γεια εισπράττει το δικό του Άντε Γεια.

Best of internet