Quantcast

Ομάδα μπάσκετ θέλει πιτόγυρα, γράφει στο πινακάκι του προπονητή την παραγγελία

Η έλλειψη χαρτιού και στιλό δεν κατάφερε να πτοήσει τον Ίκαρο Ικαρίας

THE NEWSROOM

30 Νοεμβρίου 2018

Οι επείγουσες καταστάσεις απαιτούν επείγοντα μέτρα, όπως διαπίστωσαν οι θεατές, οι παίχτες και οι παράγοντες ενός αγώνα μπάσκετ στο Καρλόβασι της Σάμου. Στις 25 Νοεμβρίου, ο Ίκαρος Ικαρίας έπαιζε εκτός έδρας με την ΣΘΕ στη μικρή πόλη της Σάμου και οι παίχτες του έπρεπε να τρέξουν να προλάβουν το πλοίο αμέσως μετά τον αγώνα για να μπορέσουν να γυρίσουν στο νησί τους.

Άρα, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν ότι θα προλάβουν να φάνε κάτι και η κλασσική επιλογή είναι τα σουβλάκια, τα οποία όμως θα έπρεπε να παραγγείλουν από το ημίχρονο για να τα παραλάβουν όταν τελικά θα έφταναν στην Ικαρία. Κι επειδή το να μην έχεις χαρτί και μολύβι δε σημαίνει τίποτα μπροστά στην απειλή της πείνας, οι παίχτες πήραν το πινακάκι και το μαρκαδόρο που έχει ο προπονητής για να τους δείχνει συστήματα και σημείωσαν εκεί την παραγγελία τους.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια φοβερή απορία να μάθετε τι έφαγαν οι παίχτες του Ίκαρου, η σούμα δίνει 14 με γύρο χοιρινό και σος (ντομάτα, πατάτα, σος), 4 με γύρο κοτόπουλο χωρίς σος (μόνο ντομάτα πατάτα)  και 8 με γύρο χοιρινό χωρίς σος (κι εδώ μόνο ντομάτα πατάτα). Δείτε το απολαυστικό video All Star Basket:

Τα σουβλάκια είναι πάνω από κάθε σύστημα.

Best of internet