Quantcast

Οπαδοί που αγαπούν κάπως εριστικά την Εθνική Ελλάδος έστησαν ναζιστικό παρτάκι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ

Γεμάτη αρχαιοελληνικά σύμβολα η γαλάζια κερκίδα

Ιωάννηc

19 Νοεμβρίου 2018

Ούτε η μεταφορά της έδρας της Εθνικής από το Καραϊσκάκη στο ΟΑΚΑ, ούτε και οι απογοητευτικές επιδόσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν στάθηκαν ικανές να απαλλάξουν τις κερκίδες στα εντός έδρας ματς της αρμάδας του Άγγελου Αναστασιάδη από την παρουσία φασιστοειδών.

Η χθεσινή ήττα από την Εσθονία ήταν ελάχιστα απογοητευτική σε σύγκριση με την ποιότητα και την ποσότητα των οπαδών που την παρακολούθησαν. Μπορεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να βρέθηκαν μόλις 1000 άτομα, ελάχιστα σε σύγκριση με την αχανή του χωρητικότητα, όμως τα αρχαιοελληνικά σύμβολα περίσσευαν και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν μεταξύ άλλων μια σημαία με τον μαύρο ήλιο, για τον οποίο η UEFA ρητά έχει ζητήσει την απαγόρευση από τις κερκίδες στους αγώνες που γίνονται υπό την αιγίδα της, αλλά και σημαίες των orthodox brothers της Ρωσίας και της Σερβίας.

Οι ούλτρας της Εθνικής, που μάλλον αγαπούν κάπως εριστικά τον Μπακάκη και τον Μασούρα, έστησαν ένα φασιστικό παρτάκι στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο τσακίρ κέφι έκαψαν μια τούρκικη σημαία και φώναξαν συνθήματα για το μακεδονικό, τη Βόρειο Ήπειρο και το Πολυτεχνείο.

Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν εκπλήσσει, καθώς μέρος της γαλανόλευκης κερκίδας ζέχνει εδώ και χρόνια μίσος και εθνικιστική σκατίλα.

Best of internet