Quantcast

Throwback σε γκολάρα του Ριμπερί με Rick and Morty έκαναν οι μερακλήδες της Μπάγερν

Θυμάστε τότε που οι Ριμπερί – Ρομπέν έβαζαν γκολ με portal gun;

THE NEWSROOM

5 Οκτωβρίου 2018

Το πιο πιθανό είναι να μην το ξέρετε αν δεν είστε φανατικός οπαδός της Μπουντεσλίγκα (ένας από τους 6-7 τέτοιους που υπάρχουν εκτός Γερμανίας, τέλος πάντων), αλλά αύριο η Μπάγερν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο γήπεδό της, το Αλιάντς Αρένα του Μονάχου. «Και ποιος νοιάζεται;», μπορεί να πει κάποιος. Εκτός από τους στοιχηματικούς φίλους, σίγουρα νοιάζονται οι δύο ομάδες που κοντράρονται αύριο για άλλη μία φορά.

Σε αυτά τα πλαίσια αλλά και επειδή είναι Throwback Friday για την ομάδα του Μονάχου, η Bayern αποφάσισε να θυμηθεί μια εκπληκτική βολίδα από το Μάιο του 2013, την οποία είχε πετύχει ο Φρανκ Ριμπερί σε έναν αγώνα με τη Γκλάντμπαχ. Ήταν μόλις στο έβδομο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Ρόμπεν πάσαρε στον Λαμ, ο οποίος έβγαλε σέντρα προς τον Ριμπερί που βρισκόταν ακριβώς στα όρια της περιοχής της Γκλάντμπαχ. Ο Ριμπερί δεν σκέφτηκε καν το κοντρόλ – αντιθέτως βάρεσε με το αριστερό ένα δυνατό βολ πλανέ, το οποίο καρφώθηκε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν και έκανε το 3-3 για τη Μπάγερν.

Δείτε το γκολ:

Κι επειδή τέτοιες επικές στιγμές πρέπει να μνημονεύονται όπως τους αξίζει, η Μπάγερν αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter ένα βίντεο όπου το γκολ του Ριμπερί εξηγείται με την τεχνολογία του portal gun από το αγαπημένο μας Rick and Morty, το πιστόλι που ανοίγει portal προς άλλες διαστάσειςΑυτό είναι το βίντεο της Μπάγερν:

Δεν έχουμε ιδέα πως επικαλύπτονται πληθυσμιακά οι οπαδοί της Μπάγιερν με τους οπαδούς του Rick and Morty, αλλά όσοι υπάρχουν σίγουρα θα χαρούν. Πάντως αν οι χαρακτήρες της γνωστής σειράς ψάχνουν ακόμη το portal gun, καλά θα κάνουν να το ζητήσουν από τον Ριμπερί του 2013 πάντως, γιατί ο τωρινός μάλλον το έχει χάσει κι αυτός.

Σε κάθε περίπτωση, στη Μπάγιερν μάλλον ζήλεψαν επειδή το βάλαμε την Τρίτη στο τελευταίο επεισόδιο του 3 Μέτρα Offside, με το εφέ να κολλάει τέλεια στην άψογη κίνηση μπαλέτου που έκανε ο Σιώπης μήπως και πάρει πέναλτι από τον Βέρνμπλουμ. Δείτε τη φάση:

View this post on Instagram

Θέατρο Σιώπη –  Rick & Morty edition

A post shared by Luben (@luben.tv) on

Καλά θα κάνετε φυσικά να μας ακολουθήσετε μας και στο Instagram για ακόμη περισσότερα τέτοια δωράκια.

Best of internet