Quantcast

Βρακί με μαίανδρους φόρεσε ο Βράνιες, μάλλον για να έχει την Ελλάδα πάντα κοντά του

Ένα εσώρουχο που θα κέρδιζε τον κάθε έλληνα πατριώτη

THE NEWSROOM

26 Σεπτεμβρίου 2018

Ολική επαναδιαπραγμάτευση του στυλ του φαίνεται πως κάνει αυτές τις μέρες ο Όγκνιεν Βράνιες. Παρότι έχει φύγει από την ΑΕΚ για την Άντερλεχτ, ο Βόσνιος στόπερ συνεχίζει να τραβάει την προσοχή των οπαδών της ΑΕΚ (και όχι μόνο) με τις επιλογές του, από το τατουάζ Original που χτύπησε τις προάλλες μέχρι το αφιερωμένο στο Παύλο Φύσσα Instagram story που ανέβασε στην επέτειο της δολοφονίας του.

Ειδικά το τελευταίο συνδέεται πολύ σουρεαλιστικά με την τελευταία ανάρτηση του Βράνιες στο Instagram. Μπορεί ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ να έχει εκφράσει ρητά τις αντιφασιστικές πολιτικές του πεποιθήσεις, αυτές όμως δε φαίνεται να τον εμποδίζουν να εκφραστεί στυλιστικά με τον τρόπο που γουστάρει. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το τελευταίο του στόρι στο Insta, όπου ποζάρει (μαζί με τον συμπαίκτη του Φράνσις Αμούζου) φορώντας ένα 100% πατριωτικό βρακί με μαίανδρους, από αυτά που μάλλον είναι γεμάτη η ντουλάπα του Μιχαλολιάκου.

Αυτό είναι το στόρι που ανέβηκε στο Ίνστα του Βράνιες:

Εμείς δεν παρεξηγούμε πάντως, το πιο πιθανό είναι πως η συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή προέκυψε από επείγοντα ψώνια στο αεροδρόμιο ή από τουριστικό shopping στο Μοναστηράκι. Έτσι κι αλλιώς, άλλο είναι το σημαντικό.

Τώρα θα έχει κάτι από Ελλάδα κάθε δευτερόλεπτο πάνω του.

Best of internet