ΜΑΡΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ θα φωνάζει η Τσοκομαροκάνα απέναντι στους αντιπαθητικούς Ισπανούς

Το ματς είναι δύσκολο αλλά η στρογγυλή θεά και το αραβικό έδαφος μπορεί να κάνουν το θαύμα τους

THE NEWSROOM

6 Δεκεμβρίου 2022

Μέχρι εδώ καλά: Σίγουρα αυτό σκέφτονται αυτή στιγμή στην Καζαμπλάνκα, στην Εσαουίρα, στη Φεζ και στο υπόλοιπο Μαρόκο (δεν ξέρουμε άλλες πόλεις του Μαρόκου). Η ομάδα τους πέρασε για πρώτη φορά στους 16 και μάλιστα πρώτη στον όμιλό της, και αυτό είναι ένα τρόπαιο από μόνο του. Το ξέρουν ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος αλλά τα όνειρα είναι όνειρα και μια πιθανότητα πάντα υπάρχει, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα συμφωνήσει κάθε παίχτης της Stoiximan.

Η Ισπανία, από την άλλη, δεν είναι η ομάδα του 2008-2012 αλλά παραμένει μια μεγάλη (και αντιπαθητική) δύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Οκ, το συζητάμε λίγο το μεγάλη μετά τον χτεσινό πακέτο από τους Γιαπωνέζους καμικάζι που τους έστειλαν να περάσουν δεύτεροι στον όμιλο. Από την άλλη, ποδόσφαιρο χωρίς ζουμερές θεωρίες συνωμοσίας δεν υπάρχει, οπότε κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Ισπανοί το έκαναν επίτηδες ώστε να παίξουν με το πρώτο Μαρόκο. Ελπίζουμε να το μάθουμε σε 50 χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μια ομάδα εμφανώς κατώτερη από αυτή των back to back τίτλων, το Μαρόκο έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε ακόμη κι αν η καρδιά μας είναι στην Καζαμπλάνκα, όλα κλίνουν προς το τίκι τάκα και τον άσσο των αχώνευτων. Η αρχοντική απόδοση της Stoiximan βοηθά να το χωνέψουμε, κάπως.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet