Μια ώρα αρχύτερα στο Europa League αναμένεται να στείλει την έρμη την Μπαρτσελόνα η Μπάγερν

Στο Καμπ Νου θα γιορτάσει επίσημα το Oktoberfest η Μπάγερν

Γιάννης Καραμίχος

25 Οκτωβρίου 2022

Aν υπήρχε για την Μπαρτσελόνα ένα ματς do or die να κερδίσει, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα στην χρονιά, αυτό ήταν με την Ίντερ. Και παρόλο που είδαμε έναν αγώνα που ακόμα τα ματάκια μας δεν λένε να συνέλθουν από το υπερθέαμα (που σίγουρα χάρισε άπειρες ευκαιρίες για διασκέδαση στους φίλους της Stoiximan και των over/under), για τους Καταλανούς η ισοπαλία ήταν σχεδόν καταδικαστική. Όχι μόνο για την πρόκριση της στην φάση των ’16’ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως για την οικονομική της κατάσταση που τα τελευταία χρόνια χρωστάει και της Μιχαλούς.

Μια παροιμία λέει «Όπου φτωχός και η μοίρα του». Και η μοίρα για την Μπαρτσελόνα είναι ακόμα πιο καταδικαστική αν σκεφτεί ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλός της μετά την Ίντερ. Να θέλεις να ορθοποδήσεις, να θες να ρίξεις την τελευταία σου ζαριά ελπίζοντας σε θαύμα της Πλζεν και να σου έρχεται στο Καμπ Νου η υπερηχητική Μπάγερν, που όταν σε βρει μπόσικο δεν χαρίζεται. Αυτός είναι πόνος.

Η Μπάγερν μπορεί να έχει κάνει γκέλες στο πρωτάθλημα της και να δείχνει οτι χωρίς τον Λεβαντόφσκι κάτι της λείπει, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ κεντάει και είναι η γνωστή κυνική Μπάγερν που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ούτε καν στην Μπαρτσελόνα που την έχει στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα και την φιλοδώρησε με 8 γκολ, ούτε καν σαν αδιάφορη του ομίλου μιας και η πρώτη θέση δεν χάνεται με τίποτα.

Ισπανικό ταλέντο vs Γερμανική πειθαρχεία σημειώσατε διπλό, γιατί όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο ακόμα και το όποιο ταλέντο διαθέτεις, πάει περίπατο. Ειδικά όταν δεν έχεις πλαισιώσει το μεσοεπιθετικό σου ταλέντο, με ανάλογη ποιότητα και στα σέντερ μπακ, ειδικά όταν έχεις ακόμα τον γεροΠικέ και τον δυσκίνητο Μάρκος Αλόνσο στην εντεκάδα σου. Τα φυσέκια της Μπάγερν δεν χαρίζονται, αλλά η Stoiximan χαρίζει αποδοσάρες και υπεύθυνη διασκέδαση στους μερακλήδες παίχτες της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet