Κομάντο πάει η Liverpool στο St. James Park για το διπλό, έρχεται κλάμα για τα πετροδόλαρα της Newcastle

Η ομάδα του Merseyside πάει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο και η νέα Παρί/Μαν.Σίτι δε μπορεί με τίποτα να τη σταματήσει

THE NEWSROOM

29 Απριλίου 2022

Όταν λέμε ότι όλη (οκ, μπορεί όχι όλη αλλά σίγουρα όλη η βόρεια) η Αγγλία θα κοιτάει το St. James Park το εννοούμε.  Το ότι είναι ντάλα εγγλέζικο μεσημέρι δεν έχει καμία σημασία – η Λίβερπουλ κοιτάει πάλι πρωτάθλημα και μπορεί το 2020 να πήρε μια μεγάλη ανάσα μετά από άπειρα χρόνια πίκρες, βάσανα και καημούς για το Merseyside, όμως η κούπα είναι κούπα.

Ως γνωστόν, η απόφαση που τους χωρίζει από την πρώτη Σίτι είναι ένας ολόκληρος βαθμός και για έναν βαθμό οι λεβέντες του Κλοπ επιβάλλεται να δώσουν ό,τι έχουν: Να μπούνε στο γήπεδο κομάντα ή να γυρίσουν στο Άνφιλντ και να φάνε γιούχα. Κλασική ποδοσφαιρική ιστορία, το έχετε ξανακούσει αυτό το στόρι. Επίσης, εκτός από τη Lord Of The Rings φασούλα που είναι ο Κλοπ και θα τους ντουρώνει πριν τη μάχη, μετράει και η προϊστορία που είναι το τρίμπαλο στο Άνφιλντ:

Και γενικώς, η Λίβερπουλ είναι σε τρελή φόρμα και σκορπάει τον τρόμο από δω κι από εκεί με ντόρτια και τριάρες. Η δε αντίπαλος Σίτι μπορεί να προηγείται, αλλά φαίνεται να έχει κάτσει αγωνιστικά και έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε. Άρα, το διπλό είναι μονόδρομος, γιατί από εκεί περνάει ο δρόμος για την δεύτερη κούπα στο Merseyside σε τρία χρόνια, μια εξέλιξη αλλά και μια απόδοση στη Stoiximan που πολύ μας αρέσουν!

Από τη μεριά της, η Νιουκάστλ, ως νέο πετροδολαρικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, έχει (μάλλον) καβατζώσει την παραμονή της στην Premiership. Από εδώ που το κοιτάμε, οι πιθανότητες να σταματήσει το τρένο του Κλοπ είναι μάλλον μηδαμινές. Βασικά, το πιο πιθανό είναι να βρέξει γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά όχι με τον τρόπο που θα τους άρεσε. Έτσι, η σημειάρα  της Stoiximan για το όβερ της Λίβερπουλ φαίνεται απίστευτα ψηστική.

ΔΙΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ στη Σίτι, η κούπα είναι ρεζερβέ για αλλού!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet