Δεν γλιτώνουν το κλάμα και τη σκόνη του Σιμεόνε, Κριστιάνο και Γιουνάιτεντ

Με Μαγκουάιρ αρχηγό δεν προκρίθηκε κανείς

THE NEWSROOM

15 Μαρτίου 2022

Η πάλαι ποτέ πανίσχυρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα χέρια ενός προπονητή μύθου που λέγεται Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και με αρχηγό τον Ρόι τον Κιν θα κληρωνόταν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και άπαντες στο στρατόπεδο των κόκκινων διαβόλων θα είχαν σκιπάρει αυτό το ματς, για να ασχοληθούν με σοβαρότερους αγώνες που έχουν στο πρωτάθλημα τους. Τόσο δεδομένη θα είχαν την πρόκριση κόκκινοι διάβολοι και Stoiximan.

Επειδή όμως αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον η Γιουνάιτεντ έχει για αρχηγό έναν τυπά που παίζει σούτια στην Μύκονο και προπονητή έναν μαθητευόμενο μάγο τύπου Γιαννίκη, δυσκολευόμαστε κι εμείς να πιστέψουμε πως μπορεί να χάσει την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ η κατά τ’άλλα λούζερ Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε.

To πρώτο παιχνίδι στην Μαδρίτη ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Ατλέτικο και παρόλο που το σκορ έμεινε στην ισοπαλία (1-1), η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως μόνο μια ομάδα υπάρχει στο γήπεδο. Τελικά η Γιουνάιτεντ σε μια από τις ελάχιστες κατεβασιές της στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει, αφήνοντας με τα αχαμνά στο χέρι τον Σιμεόνε που δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί όταν βρίσκει στο διάβα του τον Κριστιάνο.

Όσο και να τον έχει πονέσει όμως ο Πορτογάλος Βλαχοδήμος, μιας και η Ατλέτικο αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο του θύμα, η ομάδα που έχει φτάσει τόσες φορές στην πηγή και τελικά νερό δεν ήπιε, είναι έτοιμη να το κάνει όπως και στο Άνφιλντ. Κι αν συνυπολογίσουμε οτι η Λίβερπουλ είναι 10 φορές πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα από την Γιουνάιτεντ, η πρόκριση της Ατλέτικο στην Stoiximan είναι ένα σημείο για μερακλήδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

 

Best of internet