Quantcast

Ομάδα Γ’ Εθνικής διδάσκει οικογενειακό κλίμα με 5 αδέρφια στην ενδεκάδα

Οι χέιτερς θα μιλήσουν για βύσματα

THE NEWSROOM

2 Οκτωβρίου 2018

Η κλισέ φράση “είμαστε μια οικογένεια” που χρησιμοποιείται κατά κόρον στον αθλητισμό για να δείξει το καλό κλίμα που επικρατεί σε μια ομάδα, πήρε σάρκα και οστά στην περίπτωση της Νίκης Τραγανού που αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας η εντεκάδα που παρέταξε ο προπονητής της ομάδας, που ελέγχεται αν επίσης ανήκει στο σόι, αποτελείται από 5 Κολοτούρους, καθώς συμμετέχουν σε αυτή ο 27χρονος στόπερ Στάθης Κολοτούρος, ο 25χρονος Κώστας Κολοτούρος που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ο 29χρονος Χαράλαμπος στο άλλο άκρο της άμυνας, ο 31χρονος Νίκος και ο 36χρονος Δημήτρης, όλοι της ένδοξης ποδοσφαιρικής οικογένειας. Και επειδή έχει και γλυκό, πρόεδρος της ομάδας είναι ο Πέτρος Κολοτούρος, επίσης αδερφός των αδερφών Κολοτούρων.

Όπως θα έλεγε και ο Μάρκος Σεφερλής, αν αγωνιζόταν στον πελοπονησιακό σύλλογο και ο Κόλο Τουρέ ο αριθμός των Κολοτούρων θα έφτανε αισίως τους έξι, ωστόσο και οι 5+1 (παίχτες+πρόεδρος) αποτελούν ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Λογικά το μπάτζετ του συλλόγου προκύπτει συναρτήσει του επιδόματος πολυτέκνων. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους Κολοτούρους και τους συμπαίχτες τους με τα χρώματα της ένδοξης Νίκης:

Για να είμαστε δίκαιοι οφείλουμε να μεταφέρουμε τη διάψευση του προπονητή της ομάδας, Σπύρου Αντωνόπουλου για το αν παίρνει “χαρτάκι” από τον πρόεδρο για να καταρτίσει την ενδεκάδα:

“Φυσικά και ήταν δική μου επιλογή. Από τη στιγμή που η ομάδα είχε μικρό ρόστερ και παράλληλα λίγους διαθέσιμους παίχτες ήταν φυσικό να χρησιμοποιηθούν και οι 5, μιας και κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν δύο αλλαγές. Τα στατιστικά είναι ωραία, αλλά προέχει η νίκη. Άρα σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα με τα στατιστικά.”

Μας έπεισε

Best of internet