Quantcast

Με ένα λουτρό στη λάσπη πανηγύρισε γκολ ατρόμητος παίχτης του τοπικού Αιτωλοακαρνανίας

Ο πρώτος πανηγυρισμός – αυτοκτονία στην ιστορία έγινε σε τοπικό αγώνα της Αιτωλοακαρνανίας

THE NEWSROOM

21 Μαρτίου 2018

Όλοι έχουν δικαίωμα σε έναν σπέσιαλ πανηγυρισμό, είτε είναι υπερεκτιμημένοι φλούφληδες που αξίζουν όσο το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας όπως ο Νεϊμάρ είτε λιοντάρια των τοπικών κατηγοριών της επαρχίας όπως ο παρακάτω πολεμιστής από την Αιτωλοακαρνανία. Αυτή την αναντίρρητη πραγματικότητα μας θύμισε ο επιθετικός της θρυλικής Φλόγας Παλαιομάνινας, στη νίκη της ομάδας του επί του επίσης θρυλικού Αράκυνθου Ματαράγκας για την 1η κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η φάση έγινε με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, οπότε και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Βασιλογιάννης κέρασε ένα δεύτερο προσωπικό παστέλι τον Αράκυνθο, κάνοντας έτσι το 3-1 για τη Φλόγα και καβατζώνοντας τους τρεις πόντους της νίκης για την ομάδα του. Αυτή η σπουδαία επιτυχία άξιζε έναν αξιοσημείωτο πανηγυρισμό και ο Βασιλογιάννης δεν απογοήτευσε.

Δείτε το βίντεο του Αχελώος TV:

Όπως βλέπετε, ο Βασιλογιάννης δεν ντρέπεται ακριβώς να τσακαλώσει την εικόνα του ή να λερώσει το ίματζ του, θα έλεγε κανείς. Όχι ότι θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το αστέρι της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Best of internet