Quantcast

Σε σάκο πληρώθηκαν οι παίχτες του ΠΑΟ τη δόση Οκτωβρίου ενόψει ντέρμπι

Μαύρη αδήλωτη εργασία για τους παίχτες του Τριφυλλιού.

Ιωάννηc

2 Μαρτίου 2018

Φαίνεται πως η αύξηση του μηνιαίου ορίου ανάληψης σε 2300 ευρώ χάρισε χαμόγελα στα ταλαιπωρημένα από τη φτώχεια και τις κακουχίες πρόσωπα των παιχτών του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι παίχτες του ΠΑΟ απ’ ότι φαίνεται πληρώθηκαν με μια μικρή καθυστέρηση τη δόση του Οκτωβρίου μετά την επίσκεψη του πρόεδρου της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου στην προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής.

Αν ο Βαγγέλης Ιωάννου ήταν ποδοσφαιρικός, τότε στην προσφιλή συνήθεια του να δίνει παρατσούκλια θα επέλεγε το Άγιος Βασίλης Κωνσταντίνου για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης ομάδας των Αμπελοκήπων μετά τον τρόπο που επέλεξε να πληρώσει σήμερα παίχτες και τεχνικό τιμ. Θα λέγαμε μάλιστα ότι τρόπον τινά ντόπαρε τους παίχτες της ομάδας ο παλαίμαχος γκολκίπερ, καθώς με τέτοια ποσότητα χαρτιού ξέρουν πλέον πως μπορούν να επιτύχουν φονικά χτυπήματα απέναντι στον Όσκαρ Γκαρσία και τους παίχτες του.

Δεν είναι πάντως ο πρώτος, και στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου σίγουρα ούτε ο τελευταίος, που πληρώνει με αυτό τον τρόπο τους ποδοσφαιστές της ομάδος του.

Φωτογραφία του χρήστη Γιάννης Τσιλιγγίρης.

Καλοφάγωτα στους παίχτες του Παναθηναϊκού.

Best of internet