Quantcast

Η Δάφνη Δαφνίου είναι οι Bucks των φτωχών και θα αγωνίζεται φέτος στην Α2

Η ΚΑΕ Ελαφιακός του Χαϊδαρίου παρουσίασε την επετειακή της φανέλα

THE NEWSROOM

14 Μαΐου 2019

Η απόσταση από το Μιλγουόκι μέχρι το Χαϊδάρι είναι σύμφωνα με το Google κάτι λιγότερο από 5400 μίλια, ήρθε όμως να τη γεφυρώσει μια επετειακή εμφάνιση της Δάφνης Δαφνίου, ομάδας που εδρεύει στην περιοχή της δυτικής Αττικής.

Η Δάφνη κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να βρεθεί από τα αλώνια της Β’ Ε.Σ.Κ.Α. στα σαλόνια της Α2, κάτι που αποφάσισε να γιορτάσει παρουσιάζοντας την χρυσή επετειακή της εμφάνιση, που θυμίζει αρκετά αυτή που φοράνε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρις Μίντλετον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Δάφνη έχει εδώ και καιρό τερματίσει το καλτόμετρο με αυτή την επιγραφή στο κλειστό του Χαϊδαρίου, που θυμίζει την ποδοσφαιρική έδρα της Λίβερπουλ:

Εν αντιθέσει με την ομάδα – σωσία στις ΗΠΑ που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στα play off του NBA, η ομάδα του Χαϊδαρίου απολαμβάνει τους καρπούς της φετινής της προσπάθειας και ετοιμάζεται για την παρουσία της στην Α2. Ωστόσο μάλλον έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τις περισσότερες ομάδες της Α1, κάτι που σχολίασε ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών, Ρίον Μπράουν:

Best of internet