Quantcast

Ο Σπανούλης που χειροκροτήθηκε στην κηδεία Γιαννακόπουλου είναι το αυτονόητο που γίνεται είδηση

Ο Σπανούλης τίμησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και εισέπραξε τον σεβασμό των φίλων του ΠΑΟ

THE NEWSROOM

26 Μαρτίου 2019

Όσο κι αν φαντάζει πολύ μακρινό με όσα έχουν μεσολαβήσει από το 2010, ο Βασίλης Σπανούλης έχει υπάρξει παίχτης του Παναθηναϊκού για 4 χρόνια και είχε αναπτύξει μια σχέση σεβασμού με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Λαρισαίος γκαρντ βρέθηκε σήμερα στο λαϊκό προσκύνημα του εμβληματικού ηγέτη του ΠΑΟ για να τιμήσει τον εκλιπόντα και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τις σχέσεις του με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον σεβασμό που έτρεφε στο πρόσωπο του:

“Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ”

Το χειροκρότημα προς τον Σπανούλη από τους εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟ που βρέθηκαν έξω από τη Μητρόπολη είναι μια όμορφη εικόνα που έστω και αν τη βλέπουμε με αφορμή κάποιον θάνατο, δίνει ελπίδα για το ελληνικό μπάσκετ που έχει πιάσει πάτο με τα όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες.

 

 

Best of internet