Quantcast

Επιστολή στην Αδριατική Λίγκα έστειλε ο Ολυμπιακός, εντωμεταξύ η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι

Shit got real

THE NEWSROOM

14 Μαρτίου 2019

Να αντικαταστήσει Ρέθυμνο και Λήμνο με Ποντγκόριτσα και Ζάγκρεμπ εμφανίζεται έτοιμος ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη στείλει επιστολή στην Αδριατική Λίγκα ζητώντας να μάθουν λεπτομέρειες για τη λειτουργία της Λίγκας, τη μετοχική της σύνθεση και ό,τι χρειάζεται για να συμμετέχει μια ομάδα στην εν λόγω διοργάνωση.

Την επιστολή επιβεβαίωσε ο ίδιος ο CEO του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζονται ομάδες από την πρώην Γιουγκοσλαβία, Κρέζιμιρ Νόβοσελ. Ο Νόβοσελ δήλωσε σχετικά με την επιστολή των ερυθρολεύκων:

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας».

Την ίδια στιγμή, ο Διευθυντής Μάρκετιγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Facebook στα 4 πλεονεκτήματα από τη μεταπήδηση του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα:

«Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Σήμερα το μεσημέρι, εντωμεταξύ, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές για το προσεχές ντέρμπι του ΣΕΦ, χωρίς παρουσία ανθρώπων του Ολυμπιακού στον ορισμό. Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης είναι η διατητική τριάδα το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, που δεν φαίνεται να διεξάγεται στο άμεσο μέλλον, αφού αφενός οι ερυθρόλευκοι διατείνονται ότι δεν θα κατέβουν να παίξουν χωρίς ξένους διαιτητές, αφετέρου την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ένα από τα δύο ματς πιθανότατα να αναβληθεί.

Πάντως, η τελευταία φορά που ελληνική ομάδα απείλησε ότι θα αποχωρήσει από διοργάνωση που συμμετέχει, τελικά το ξανασκέφτηκε.

Best of internet