Quantcast

Συγγνώμη από όλους πλην του Ολυμπιακού ζήτησε ο DPG για το στριγκάκι στον πάγκο

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη χθεσινή του ενέργεια μετά το 20-0 επί του Ολυμπιακού

THE NEWSROOM

14 Φεβρουαρίου 2019

Δηλώσεις για τη χθεσινή γιορτή του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ έκανε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό. Μεταξύ άλλων, ο Γιαννακόπουλος είπε σε εκπομπή του Sport24 Radio ότι από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι ο Ολυμπιακός βρίσκει δικαιολογίες στις ήττες του, ότι η ομάδα του έκανε χθες ένα πολύ καλό ματς και ότι ο ΟΣΦΠ πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τη χθεσινή του αποχώρηση.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτηση του για τη χθεσινή του ενέργεια να τοποθετήσει ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο των φιλοξενούμενων, για την οποία ζήτησε συγγνώμη, αλλά όχι από τον Ολυμπιακό.

«Έχοντας διαβάσει και παρακολουθήσει τα διάφορα ΜΜΕ, θεωρώ ότι είναι άτυχο να δίνεται η σημασία που δόθηκε σε αυτή τη λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα από τον Ολυμπιακό. Ο κάθε δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να αφιερώσει όσο χώρο θέλει στα περιστατικά. Κακώς έχει δοθεί τόσο μεγάλη έκταση. Αυτή ήταν μια λανθασμένη κίνηση. Θέλω να απολογηθώ από όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, πλην των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Εκείνοι το προκάλεσαν. Ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν είναι τόσο κακό, τότε να τιμωρηθώ. Δεν είμαι έμμεση συγγνώμη, είναι άμεση συγγνώμη. Είναι συγγνώμη από τον κόσμο και τους αθλητές του Παναθηναϊκού. Αυτή η κίνηση έκλεψε λίγο από την νίκη στο παρκέ και τον εξαίρετο κόσμο στις κερκίδες. Κατ’ επέκταση η συγγνώμη μου αφορά και τον κόσμο του μπάσκετ. Είμαι πάνω από όλα οπαδός. Όχι και οπαδός, πάνω από όλα οπαδός. Δεν το έχω κρύψει».

Κατά τα άλλα, το όμορφο κλίμα ευγενούς άμιλλας που χαρακτηρίζει τη σχέση των δύο ομάδων τις τελευταίες ώρες, συνεχίστηκε και σήμερα με την πράσινη ΚΑΕ να αναρτά αυτό το βιντεάκι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

Happy Valentine's Day

💚

Gepostet von Panathinaikos BC am Donnerstag, 14. Februar 2019

Από την πλευρά των Πειραιωτών, αγάπη μοίρασε και ο Γιώργος Μπόγρης με αυτή την ανάρτηση:

…14/02 Η μέρα των ερωτευμένων. Χρόνια πολλά στον αγνό έρωτα, όπως τον μάθαμε από παιδιά 🔴⚪️ #σπανουλης #πριντεζης …

Gepostet von Georgios Bogris am Mittwoch, 13. Februar 2019

Best of internet