Quantcast

Και επίσημα στη Βραζιλία θα διεκδικήσει η μπασκετική ΑΕΚ τον τίτλο της καλύτερης από τις μη καλύτερες ομάδες στον κόσμο

Μάζευε κι ας είναι κούπες

THE NEWSROOM

17 Ιανουαρίου 2019

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν στην αρχή του έτους ότι η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το παγκόσμιο στέμμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τελικά σήμερα επιβεβαιώθηκαν επισήμως από τη FIBA που ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Διηπειρωτικού των Φτωχών στη Βραζιλία, το τριήμερο 15 – 17 Φεβρουαρίου.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Σαν Λορέντζο, η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο με το όνομα Spurs μετά από αυτή που αγωνίζεται στο NBA, οι Austin Spurs που κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα της αναπτυξιακής λίγκας του NBA, και η Flamengo που θα συμμετέχει ως οικοδέσποινα, και είναι το παιδάκι με το οποίο παίζαμε αναγκαστικά μικροί στις αλάνες επειδή η μπάλα ήταν δική του.

Ενημέρωση για τις διαπιστεύσεις του F4 του Ρίο #AEKBC #AEKBCNEWS

Gepostet von AEK Basketball Club am Donnerstag, 17. Januar 2019

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Σαν Λορέντζο στις 15 Φεβρουαρίου, και αν όλα πάνε καλά θα παίξει στον τελικό στις 17 Φεβρουαρίου, με τον νικητή του άλλου ζευγαριού. Έτσι, η 17η Φλεβάρη θα είναι μια busy μέρα για τους Ενωσίτες όλης της γης, αφού την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το ΟΣΦΠ – ΑΕΚ για τη Superleague.

Ανυπομονούμε για τη στέψη.

Best of internet