Quantcast

Το πιο χιτσκοκικό γκρανγκινιολικό φινάλε του 2019 έγινε σήμερα στο Χολαργός – Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά 3.8″ για τη λήξη, όμως κατάφερε να χάσει

THE NEWSROOM

12 Ιανουαρίου 2019

Από τα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου και σχόλιο Βαγγέλη Ιωάννου ήταν το σημερινό Χολαργός – Πανιώνιος για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στην Basket League. Οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα φινάλε με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και τον αγώνα να κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο υπέρ των γηπεδούχων.

Περίπου 22 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Χολαργός ευστόχησε σε δύο βολές διαμορφώνοντας το 72-70. Ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά με τρίποντο του Ντέβιον Μπέρι 3,8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα όμως δεν ήταν αρκετό για τη νίκη, που κρίθηκε τελικά με ένα floater του Τζερμέιν Λαβ στο μηδενισμό του χρονομέτρου! Αυτά είναι χιτσκοκικά γκρανγκινιολικά φινάλε, αγαπητοί φίλοι:

Ο Χολαργός με αυτή τη νίκη παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με ρεκόρ 3-10 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το εκπληκτικό καλάθι του Ζερμέιν Λοβ που έδωσε τη νίκη στον HolargosBC στον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τη λήξη του αγώνα, και οι πανηγυρισμοί των παικτών μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας μας! 💪🏀#holargosbc #holargoscity #holargos #holarwood

Gepostet von HolargosBC am Samstag, 12. Januar 2019

Best of internet