Quantcast

Ο ΟΣΦΠ κέρδισε τον ΠΑΟ 79-65, το γιόρτασε παίζοντας Νίνο στα μεγάφωνα του ΣΕΦ

Θα είναι μια Παρασκευή υψηλής τηλεθέασης για τον Τάκη Τσουκαλά

THE NEWSROOM

5 Ιανουαρίου 2019

Την ενατη ήττα στην φετινή Euroleague και πρώτη του Πιτίνο στην Ευρώπη έκανε ο ΠΑΟ πριν λίγο στο ΣΕΦ χάνοντας με 14 πόντους από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με κορυφαίο τον Μιλουτίνοφ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Έχοντας πάρει προβάδισμα 16 πόντων από το πρώτο ημίχρονο και κερδίζοντας τα 3 πρώτα δεκάλεπτα, το μόνο που αμφισβητήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν η διαφορά των 13 πόντων του πρώτου ματς, την οποία τελικά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί ο ΠΑΟ χάνοντας τελικά με 14 πόντους.

Την αγάπη των ερυθρόλευκων εισέπραξαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου με τον πρώτο να την ανταποδίδει στέλνοντας φιλάκια στην ερυθρόλευκη κερκίδα.

Οι πράσινοι πλέον έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την προσπάθεια τους να μπουν στην πρώτη οχτάδα της κατάταξης, αφού 8 από τα 14 ματς που μένουν να παίξει είναι εκτός έδρας.

Η βραδιά πάντως έκλεισε με το προσφάτως δημοφιλές “Είμαι ένας άλλος” του Νίνο να παίζει στα μεγάφωνα του ΣΕΦ, το οποίο πιθανότατα έφερε σε CD ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την έλευση του στο γήπεδο.

Αναμένουμε την επόμενη εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά για σοβαρό μπασκετικό σχολιασμό του ντέρμπι.

Best of internet