Quantcast

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε τον power metal ύμνο του μπασκετικού Χολαργού

«Χο-Χο-Χολαργός, στην εξέδρα χαλασμός»!

THE NEWSROOM

29 Οκτωβρίου 2018

Ό,τι πιο μέταλ έχει ακουστεί στα παρκέ των ελληνικών γηπέδων μπάσκετ λάνσαρε η ομάδα του Χολαργού, η οποία έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην πρώτη εθνική κατηγορία. Κι επειδή όταν φέρνεις το power metal στα χωράφια των φλώρων που ακούνε trap και rnb πρέπει να το κάνεις όπως πρέπει, η πιο διάσημη μύτη του ελληνικού ροκ ανέλαβε να ερμηνεύσει τον ύμνο του Χολαργού.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λοιπόν έπιασε μικρόφωνο για να ερμηνεύσει τον power metal ύμνο και το αποτέλεσμα (και όχι η μύτη του Βασίλαρου όπως μπορεί να έλεγε κάποιος κακεντρεχής) καρφώνει πάνω στη μάπα του κάθε φλούφλη. Απορούμε με τι δύναμη θα μπαίνουν οι αντίπαλοι του Χολαργού να παίξουν όταν έχει μόλις ακουστεί κάτι τέτοιο, όπως επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο:

Ο ύμνος του Χολαργού με την ανεπανάληπτη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ο ύμνος του Χολαργού σε ερμηνεία Βασίλη Παπακωνσταντίνου! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αποδέχθηκε με χαρά και ερμήνευσε μοναδικά τον ύμνο της ομάδας μας, γνωρίζοντας την αποθέωση πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!Τους στίχους έγραψε ο Kostas Papageorgiou και τη μουσική ο Kimonas Pollatos!#holargosbc #holargoscity #holargos

Gepostet von HolargosBC am Sonntag, 28. Oktober 2018

Χαιρετίσματα λοιπόν στην Α1, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet