Quantcast

DPG και Μπερτομέου έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου και αγαπιούνται περισσότερο από ποτέ

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται τελικά

THE NEWSROOM

27 Σεπτεμβρίου 2018

Η συμφιλίωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τζόρντι Μπερτομέου μπορεί να ακουγόταν πριν λίγους μήνες εξίσου ουτοπική με την παγκόσμια ειρήνη, συνιστά όμως πλέον μια πραγματικότητα, αφού οι δύο άντρες συναντήθηκαν στα πλαίσια του 1ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και φωτογραφήθηκαν μαζί σε φιλικό κλίμα.

Σε δείπνο που παρέθεσε χθες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο CEO της Ευρωλίγκας, αλλά και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σιμόν Μιζραχί, στελέχη της Ευρωλίγκας και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, και το κλίμα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό στις αρχές του έτους, όταν η Ευρωλίγκα τιμωρούσε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε τα εξής με αφορμή το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Είχα την τιμή και το προνόμιο να είμαι φίλος με τον Παύλο για αρκετά χρόνια. Η προσωπικότητά του και η κληρονομιά που αφήνει πάνε πιο πέρα από τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως ότι έκανε για αυτό το κλαμπ αλλά βασικά κυρίως ότι έκανε για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν κάτι μοναδικό και αξεπέραστο. Όλη η οικογένεια του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα πρέπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όσα μας έδωσε και βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό που είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ σήμερα. Θα πρέπει όλοι να τιμούμε τη μνήμη του.

Όταν μάθαμε τα νέα για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ήμασταν όλοι συντετριμμένοι. Σε όλη την Ευρώπη έγινε αυτό. Είχε επιρροή σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήγε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο που δεν είχε βρεθεί κανένας πριν, τον έκανε μια πραγματική υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε όλη την Ευρώπη αναγνώριζαν τι έκανε συνολικά για το μπάσκετ και αυτό ήταν κάτι που έβγαινε από τα σύνορα της Ελλάδας και ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη».

Είναι εμφανές ότι η κόντρα των δύο αντρών έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον θα βλέπουμε μόνο φωτογραφίες που ανήκουν εδώ με πρωταγωνιστές τους Ντιπιτζί και Μπερτομέου:

Μάλιστα φημολογείται ότι η Ευρωλίγκα παγώνει τις ποινές του DPG (πρόστιμα και απαγόρευση εισόδου) που είχαν επιβληθεί την άνοιξη. Το μόνο που απασχολεί από δω και πέρα την διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟ είναι πότε θα ραφτεί το 7ο αστέρι.

Best of internet