Quantcast

Top 7 συλλεκτικά χαμόγελα Σάντος, για να πειστείτε ότι είναι άνθρωπος και όχι μποτάκι

Κοίτα τον μπαγάσα, γελάει..

Γιάννης Καραμίχος

30 Μαρτίου 2022

Η Μεγάλη Βδομάδα κοντοζυγώνει και τα πάθη του Θεανθρώπου έρχονται ξανά στις ζωές, στις εκκλησίες και στις οθόνες μας. Και λέμε για οθόνες, μιας και ο Ρόμπερτ Πάουελ ως ‘Ιησούς από την Ναζαρέτ’ έχει συνδεθεί πλήρως στο μυαλό μας με τον πραγματικό Ιησού. Θέλετε λόγω ερμηνευτικών ικανοτήτων; Θέλετε λόγω φυσιογνωμίας; Θέλετε λόγω πηγαίου ταλέντου; Αυτή η δραματική αποτύπωση της ζωής και των παθών του Χριστού από τον συγκεκριμένο ηθοποιό, θεωρείται πλέον αξεπέραστη.

Έχετε σκεφτεί όμως ποιος τύπος θα μπορούσε να ντουμπλάρει τον Ρόμπερτ Πάουελ σε περίπτωση που ο δημοφιλής ηθοποιός δεν τα έβρισκε με τον Φράνκο Τζεφιρέλι; Σκεφτήκαμε εμείς για εσάς. Φερνάντο Σάντος λέγεται. Η προσωποποιημένη Μεγάλη Παρασκευή, ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια μέρα που η κόρη του γεννάει το πρώτο του εγγονάκι και να παραμείνει ένας ανέκφραστος τσιγαροφόρος, φαντάζει ως ο ιδανικός Ιησούς σε ένα Πορτογαλικό σίκουελ.

Κι όμως, ο Φερνάντο Σάντος δεν είναι ο Πορτογάλος που έχεις συνηθίσει κι έχει ένα χαμόγελο για κάθε σου στύση. Παρότι τον έχουμε συνηθίσει είτε σε ένα σχεδόν ρομποτικό μουντ που δεν τσαλακώνεται με τίποτα είτε σε ένα θλιμμένο μουντ λες και του σκότωσαν την μάνα, η τεράστια αυτή προπονητική προσωπικότητα, έχει συλληφθεί και σε στιγμές που απέδειξε οτι είναι κανονικός άνθρωπος και κοίτα τον μπαγάσα, γελάει…

Xαμόγελο αμηχανίας μετά από ερώτηση ‘Πως νιώθετε που κερδίσατε το Euro;’

Χαμόγελο από καρδιάς

Χαμόγελο Θέμη Αδαμαντίδη μετά από 10 κερδισμένα free spins

Xαμόγελο που θα πας επιτέλους Μύκονο

Χαμόγελο ‘τη γα…σες Αρδάκι’

Χαμόγελο όταν σου λέει ο Μελισσανίδης να αφήσεις το Μουντιάλ και να προπονήσεις τον Σβάρνα

Χαμόγελο όταν επιτέλους βλέπεις το ίνδαλμα σου από κοντά

Best of internet