Quantcast

Τι να το κάνεις το γηπεδάκι, όταν υπάρχουν Virtual ομορφιές για αρχόντους;

Virtual ομορφιεεεες για όλα τα γούστα

THE NEWSROOM

4 Φεβρουαρίου 2022

Απαγορεύσεις, συγκεκριμένα ποσοστά θεατών στα γήπεδα, ανασφάλεια και μια ατελείωτη προσμονή για την πολυπόθητη κανονικότητα. Ποιος δεν θα ήθελε να πάει στο γηπεδάκι της αγαπημένης του ομάδας να φάει το βρώμικο του, να βγάλει τα σώψυχα του ουρλιάζοντας προς τον διαιτητή της αναμέτρησης και στο τέλος να φύγει γεμάτος, είτε κέρδισε η ομάδα του είτε όχι;

Όσο η ελευθερία πρόσβασης στο γήπεδο για όλους παραμένει αδιευκρίνιστη, εμείς θα ψάχνουμε τρόπους και εναλλακτικές για να ξεχαρμανιάσουμε και να παίρνουμε τζούρα γηπέδου. Oι ΠΑΕ των συλλόγων δίνουν μόνο 1000 εισιτήρια και δεν μπορώ να δω την ομαδάρα μου στην Σούπερλιγκ; Κανένα πρόβλημα, γιατί μπορώ να δω μερικά ψηφιακά  λαγωνικά να κοντράρουν ποιο τον έχει μεγαλύτερο….τον αλγόριθμο!

Πάρτε θέση λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά στην καρεκλίτσα του σπιτιού σας, σαν να βάζετε τον πωπουδάκο σας σε φελιζόλ στην κερκίδα και απολαύστε την δράση που προσφέρουν τα νέα Virtuals+ του Pamestoixima.gr ελεύθερα. Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου και υπόσχονται άπλετη διασκέδαση.

Ιπποδρομίες είπαμε; Ποιο είναι το πρώτο άτομο που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε ιπποδρομίες; Ναι ναι το ίδιο σκεφτήκαμε. Ο Αυγολέμονος. Το παιχνίδι των αρχόντων και όχι των λινάτσηδων, είναι μια παραδοσιακή ενασχόληση των Ελλήνων βετεράνων του πρακτορείου. Κι αν το ιπποδρόμειο σας πέφτει μακριά για να ποντάρετε τα φόρκαστ και τα σύνθετα σας, τώρα με τις νέες Virtual ιπποδρομίες του Pamestoixima.gr τα άλογα έρχονται στην οθόνη σας και κάνουν την ζωή σας ευκολότερη.

Κι αν οι ιπποδρομίες σας πέφτουν βαριές και αναχρονιστικές εσάς τους λιλιπούτειους παίχτες, μην σκάτε, η γκάμα επιλογών είναι ευρεία και για όλα τα γούστα. Οκ, το να παρακολουθήσεις από κοντά Basket League το λες και κομματάκι δύσκολο στην εποχή που ζούμε. Τι θα λέγατε όμως για λίγο αραλίκι στον καναπέ και θέαση της σπυριάρας ανά 4 λέπτα σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη; Το νέο Virtual μπάσκετ προσφέρεται για στοιχηματισμό και προπαντός για διασκέδαση.

Όσο υπάρχουν όμως οι εμμονικοί και οι εμπαθείς με την καλαθόσφαιρα, αυτοί που ισχύριζονται πως ο,τι παίζεται με τα χέρια είναι  αρχέγονος τρόπος αυτοικανοποίησης, το Pamestoixima.gr θα φροντίζει να ικανοποιεί τις ορέξεις τους. Μπαλίτσα λοιπόν, γιατί το να βλέπεις την ομάδα σου να βασανίζεται να βάλει ένα γκολ 90 λεπτά, είναι από αγχωτικό μέχρι λόγος για να πας να σου προσθέσουν τα μαλλιά που έχασες.

Για να μην χάσετε λοιπόν ούτε την νηφαλιότητα της σκέψης σας, ούτε τα μαλλιά σας στην θέαση ενός χαμένου πέναλτυ από την αγαπημένη σας ομάδα στο 93′, το Virtual ποδόσφαιρο του Pamestoixima.gr είναι εδώ και κάθε τέσσερα λεπτά σας βάζει σε μουντ γηπέδου. Με τα σύγχρονα γραφικά και τις γεμάτες ψηφιακές κερκίδες, το Virtual Soccer υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και φυσικά πανηγυρισμούς γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

1_6629708149527196948_n-460×259.jpg” alt=”” width=”460″ height=”259″ />

Να τονίσουμε πως στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, η ροή των αγώνων είναι διαρκής, ενώ τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις  και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

 

 

 

 

Best of internet