Quantcast

Όλα τα καινούρια κολλητάρια του Γιάννη, λίγες ώρες αφού στέφθηκε πρωταθλητής

Παρεάκια καλύτερα από τα δικά σας

THE NEWSROOM

22 Ιουλίου 2021

Το οτι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κατακτήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και να στεφθεί πρωταθλητής με τους Milwaukee Bucks, ήταν κάτι που το βλέπαμε να έρχεται. ‘Αλλωστε όπως λέει και ο ίδιος, με σκληρή δουλειά, με επιμονή και με ένα πανίσχυρο θέλω, όλα τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ακόμα κι αν πριν μερικά χρόνια τσάκιζες τα γόνατα σου στις αλάνες των Σεπολίων και πούλαγες CD για να τα βγάλεις πέρα.

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως (μπορεί και όχι), είναι πως οι άνθρωποι που τον περιφρονούσαν, που δεν μπορούσαν καλά καλά να προφέρουν το όνομα του, που τους χάλαγε την αισθητική και το εθνικό φρόνημα τους, που βγάζουν σπυριά όταν ακούνε την λέξη ιθαγένεια, κατάφεραν να κάνουν κυβίσθηση αλά Κομανέτσι και πλέον να θεωρούνται κολλητάρια του Γιάννη.

Προσδεθείτε και πάμε να δούμε όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων, που θέλησαν να πάρουν λίγη από την μαγική χρυσόσκονη του πρωταθλητή κόσμου από τα Σεπόλια:

1. Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Ακενοτούμπο που γεννήθηκε…στην Νιγηρία και του κάναμε την χάρη να του δώσουμε και ιθαγένεια για να μην λέτε εσείς οι πικρόχολοι, είναι και το πρώτο κολλητάρι του Αδώνιδος Γεωργιάδη και σίγουρα θα του προτείνει ένα ματσάκι στο Εκάλη Tennis Club, μετά από τέτοια επιτυχία.

2. Bασίλης Τσιάρτας

Τι; Τολμήσατε να επέμβετε έσεις τα καλόπαιδα της Original 21 και να με πείτε φασίστα που δεν χωράω στην ομάδα της προσφυγιάς; Δεν πειράζει. Δεν έρχομαι στην ΑΕΚ και πάω στους εορτασμούς για την επέτειο του 1821 με το κολλητάρι μου, τον πρωταθλητή κόσμου Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωχ λάθος.

3. Θάνος Πλεύρης

Όταν δεν γυρνάει incognito από την πλατεία Εξαρχείων στις 6 το πρωί για να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ο Θανάσης Πλεύρης αισθάνεται εθνικά υπερήφανος για έναν άνθρωπο που αν του κάνει το τραπέζι στην οικεία του ,μπορεί να στείλει μια ώρα αρχύτερα τον πατέρα του.

4. Ελληνική Αστυνομία

Συγχαρητήρια Γιάνναρε! Σύσσωμο το Α.Τ Ομονοίας χαίρεται που μας ξέφυγες και κατάφερες να κατακτήσεις τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, μαζί με άλλους νέγρους που…εδώ που τα λέμε έχουν και λίγο ύποπτες φάτσες.

5. Αthens Voice

Μην ξεχνάς Γιάννη, εσείς παραβιάσατε σύνορα, εσείς ήρθατε σε μια χώρα που δεν σας φώναξε και δεν ήθελε να εκμεταλλευθεί κανέναν. Μην ξεχνάς… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ, ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!

6. Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Άντε να γυρίσει το Σάββατο στην Αθήνα ο Γιάνναρος γιατί την Κυριακή τον περιμένει το κολλητάρι του ο Μπογδάνος να πάνε μαζί εκκλησία. Βέβαια αν φωνάξει τον φετινό MVP της κανονικής διάρκειας,  μπορεί να εμφανιστεί ο Γιόκιτς στον Άγιο Παντελεήμωνα, αλλά δεν πειράζει. Orthodox Brother είναι κι αυτός.

Best of internet