Quantcast

Τι θα πει Βαλκάνια έδειξε ξανά ο Ντόνσιτς στον Μπούκερ, θα ευχόταν να μην είχε ανοίξει μπιφ μαζί του το Αμερικανάκι

Νόμιζε ότι θα είχε στη φάπα τον μπουλούκο Σλοβένο αλλά συχνά τα φαινόμενα απατούν

THE NEWSROOM

6 Δεκεμβρίου 2022

Οι κόντρες μεταξύ παικτών είναι το αλατοπίπερο για όποιον γουστάρει πραγματικά τον αθλητισμό. Το μπιφ μεταξύ Λούκα Ντόνσιτς και Ντέβιν Μπούκερ έχει αρκετό ψωμάκι και ξεκάθαρο νικητή.

Ο Λούκα Ντόνσιτς ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη για να παίξει μπάσκετ. Από τα 16 βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε χαβαλέ στην Ευρώπη και από το 2018 κάνει χαβαλέ και στην Αμερική. Η πορεία του αποτελεί δικαίωση για όλους εμάς τους αγύμναστους με κοιλιά. Μας δείχνει ότι αν γεννηθείς με ταλέντο που έχει ο ένας στα 500.000.000 μπορείς να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε γυμνασμένους, χτιστούς υπεραθλητές ακόμη κι αν δεν είσαι κομμάτια. Για τον Λούκα Μάτζικ δεν έχει την παραμικρή σημασία το ότι δεν μπορεί να πηδήξει ούτε βρεγμένη εφημερίδα. Είναι παικταράς και αρκεί. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν όλοι. Αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς για εκείνον είναι ότι τσακώνεται.

Βλέποντάς τον μοιάζει με έναν τύπο που αν του φωνάξεις θα το πει στη μαμά του. Μπουλούκος, ξανθός, με ροζ μάγουλα και baby face. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο Ντέβιν Μπούκερ όταν αποφάσισε να ανοίξει μπιφ μαζί του στους περσινούς ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας. Λίγους μήνες μετά σίγουρα το έχει μετανιώσει. Το Αμερικανάκι από το Μίσιγκαν, μάλλον ξέχασε ότι ο Ντόνσιτς είναι βαλκάνιος και δεν μεγάλωσε με Καρντάσιανς και Μακντόναλντς. Από τη στιγμή που τον προκάλεσε, ο Σλοβένος τον έχει λυσσάξει στη φάπα και το trash talking. Αφού τον έστειλε σπίτι του στα περσινά playoffs, φέτος τον υποδέχτηκε στο Ντάλας και του υπενθύμισε ότι μέχρι νεωτέρας, οφείλει να τον αποκαλεί μπαμπά.

Best of internet