Quantcast

Σκηνοθέτης θέλει να γίνει ο Τσιτσιπάς, αν ψήνεστε για Σπιρτόκουτο αλλά με tie break

Μέχρι τότε βέβαια έχει ακόμα πολλούς τελικούς να χάσει

THE NEWSROOM

5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεπής στο ραντεβού του στις δηλώσεις που δεν αφορούν κανέναν, μας ενημέρωσε ότι μετά το τέλος της καριέρας του σαν τενίστας θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Έστω με την ηθοποιία βρε αδερφέ.

«Νομίζω πως όλοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι θέλουν να είναι δημιουργικοί. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι ταλαντούχος, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι. Έχω πολλά ενδιαφέροντα και προσπαθώ πάντα να βρίσκω τον δρόμο μου και να ξεχωρίζω. Η δημιουργία ταινιών θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό επάγγελμα στο μέλλον. Θα ήταν ωραίο να ακολουθήσω μια καριέρα ως σκηνοθέτης, ως ηθοποιός ή ως παραγωγός».

Το χρυσό παιδί του ελληνικού τέννις είναι μόλις 24 ετών και ήδη μας έχει χαρίσει άπειρες μεγάλες στιγμές. Ποτέ άλλοτε δεν είδαμε έναν παίκτη από τα μέρη μας να φτάνει τόσο ψηλά στα νούμερα της παγκόσμιας κατάταξης, να χάνει τόσους τελικούς και να κάνει τόσα ψεκασμένα ποστ στο twitter. Παρόλα αυτά τα ενδιαφέροντά του δεν σταματούν πουθενά. Για όσους μπορούν να δουν πίσω από το γεγονότα, ο Στέφανος είχε δείξει εδώ και καιρό πόσο τον έχουν αγγίξει οι ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη. Εκτός αν νομίζατε ότι το μπινελίκια που κερνάει στους αγώνες του ήταν απλά καγκουριές της στιγμής. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο χώρος του κινηματογράφου είναι η επόμενη στάση για τον Τσιτσιπά.

Κι επειδή ο χρόνος είναι χρήμα η πρώτη του ταινία βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Ο τίτλος αυτής; Ας περιμένουν στην κουζίνα τους οι γυναίκες. Ποιοτικός σε όλα του.

Best of internet