Quantcast

Από την FIFA ζητιάνεψε το γκολ ο Ρονάλντο, άκυρο ρίξαν στο τσουλούφι του οι αισθητήρες της μπάλας

Το γκολ στον Μπρούνο Φερνάντεζ και επίσημα

THE NEWSROOM

29 Νοεμβρίου 2022

Το πόσο μεγάλος παίχτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αρκεί να ανοίξει κάποιος την Wikipedia και να δει ιδίοις όμμασι τα επιτεύγματα του Πορτογάλου σταρ όλα αυτά τα χρόνια στο μεγαλύτερο επίπεδο. Ή αν δεν του αρέσει το διάβασμα, να πληκτρολογήσει Cristiano στο Youtube και να απολαύσει τα γκολ του, τις ντρίμπλες του, τα ψαλιδάκια του στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέρα από ασύλληπτος ποδοσφαιριστής, είναι και ένας ασύλληπτος εγωπαθής κάγκουρας. Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Ουρουγουάη, ο CR7 φαίνεται να ενοχλήθηκε πολύ που δεν κατοχυρώθηκε το γκολ στον ίδιο, με τις κάμερες να απαθανατίζουν τον Πορτογάλο να ξενερώνει που χρεώθηκε στον Μπρούνο Φερνάντεζ, ζητώντας σπαρακτικά μετά το τέλος του αγώνα από τους διαιτητές να ξαναδούν την φάση και να πράξουν…το σωστό.

 

Έτσι η ομοσπονδία της Πορτογαλίας ζήτησε από την FIFA να επανεξετάσει την φάση για να μην κλαίει το παιδάκι. Η παγκόσμια ομοσπονδία με ενημέρωση στο ESPN πήρε την απόφασή της και τα νέα δεν ήταν καλά για τον Πορτογάλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν δεν ακούμπησε την μπάλα και σκόρερ πράγματι είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Πώς ελήφθη αυτή η απόφαση; Σύμφωνα με τους αισθητήρες που είναι εγκατεστημένοι στο εσωτερικό της μπάλας του τουρνουά, της Al Rihla της Adidas.

“Στο παιχνίδι μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης, με την χρήση της τεχνολογίας που υπάρχει στην Al Rihla της Adidas, είμαστε σε θέση να δείξουμε πως δε υπάρχει επαφή στην μπάλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο γκολ. Ο σένσορας που υπάρχει στην μπάλα είναι υψηλής ακρίβειας και μας επιτρέπει μία ακριβή ανάλυση” αναφέρει η ανάλυση.

Aλλά…αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Best of internet