Quantcast

Να κόψει τα ρεπό των παιχτών του ήθελε ο Τούχελ, τελικά έστειλε τον ίδιο ΟΑΕΔ η Τσέλσι

Τέλος η Γκεσταπόφατσα από τους Μπλε του Λονδίνου

THE NEWSROOM

7 Σεπτεμβρίου 2022

Λίγο μετά την φυγή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και το πέρασμα της Τσέλσι σε Αμερικανικόψυχα χέρια, οι μπλε τα έχουν βρει σκούρα και τίποτα δεν θυμίζει πλέον την ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2021. Αυτό το μαρτυρά τόσο η πορεία της στο πρωτάθλημα που η Τσέλσι έχει μαζέψει μόλις 9 βαθμούς σε 6 παίχνιδια, αλλά και η εικόνα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση χθες το βράδυ.

Η φετινή αδιόρθωτη κατάσταση, το γεγονός πως η ομάδα περισσότερο παιδεύεται στο γήπεδο παρά βελτιώνεται, οι «εκρήξεις» όπως για παράδειγμα η κόντρα με τον Κόντε και τα άσχημα αποτελέσματα στα εγχώρια και το Champions League, οδήγησαν το νέο αφεντικό της Τσέλσι στην απόφαση για αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία.

Μερικές ώρες μετά το 1-0 από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ στην έναρξη των ομίλων του Champions League, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία, ως μέτρο για την περαιτέρω εξέλιξη του συλλόγου στο αγωνιστικό κομμάτι. Mάλιστα το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Τούχελ αφού η ομάδα του υπέστη την απρόσμενη ήττα από την Ντιναμό, ανακοίνωσε πως θα κόψει τα ρεπό των παικτών ώστε να δουλέψουν εντατικά για να γίνουν καλύτεροι. Και τελικά παίρνει…μόνιμο ρεπό εκείνος!

Ειδικά δε από τη στιγμή που η Τσέλσι είναι η ομάδα που διέθεσε τα περισσότερα εκατομμύρια για ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι στην Premier, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η Γκεσταπόφατσα Τόμας Τούχελ θεωρήθηκε ο κύριος υπεύθυνος για την κατρακύλα των μπλε.

 

Θα μας λείψεις Τόμας!

Best of internet