Quantcast

Γύρισε την μπιφτέκα και έκανε κωλοτούμπα συμφιλίωσης με Χάμιλτον ο Φερνάντο Γεωργιάδης

Δημόσια συγγνώμη στον Λιούις Χάμιλτον μετά τα καντήλια που του έριξε στο Σπα ζήτησε ο Ισπανός αναβάτης

THE NEWSROOM

1 Σεπτεμβρίου 2022

Ο απόηχος του Grand Prix Βελγίου περιλάμβανε τους Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο εκτός από τον νικητή Μαξ Φερστάπεν, που εκκίνησε 14ος. Η αιτία ήταν η σύγκρουση των δύο οδηγών και οι δηλώσεις τους, με τον Βρετανό να μην επιθυμεί να ξαναμιλήσει στον Ισπανό, έπειτα από την «έκρηξή» του στον ασύρματο και τα καντήλια που του έριξε.

Οι δύο μεγάλοι πρωταθλητές της Formula 1 ξανάζησαν τις παλιές τους μέρες αντιδικίας όταν συγκρούστηκαν στον πρώτο γύρο του αγώνα του Σπα. Ο Χάμιλτον μάλιστα, επιστρέφοντας στα πιτς μετά την εγκατάλειψή του λόγω του συμβάντος, ανέλαβε την ευθύνη του ατυχήματος καθώς δεν άφησε αρκετό χώρο στην εσωτερική για την Αlpine του Φερνάντο Αλόνσο.

‘Eπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα και την ομολογουμένως κακή συμπεριφόρα που επέδειξε στο άλλοτε teammate του, ο Φερνάντο Αλόνσο αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη και να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Λιούις Χάμιλτον. Πρώτα από όλα, ο Λιούις είναι ένας πρωταθλητής, ένας θρύλος του καιρού μας“, είπε ο Αλόνσο σήμερα, μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα motorsport.com. Και συνέχισε, σε ερώτηση αν το εννοούσε ότι ο Χάμιλτον ξέρει να οδηγεί μόνο όταν είναι πρώτος: “Όχι, όχι, όχι, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Εννοώ, δεν είναι τι πιστεύω εγώ και τι όχι, υπάρχουν γεγονότα που δείχνουν ότι δεν είναι έτσι. Είναι κάτι που λες στην ένταση της στιγμής, υπάρχουν γεγονότα που δείχνουν ότι ισχύει το απολύτως αντίθετο. Οπότε, τρέφω τεράστιο σεβασμό“.

Μάλιστα, ο 41χρονος Ισπανός είπε πως σκοπεύει να ζητήσει και αυτοπροσώπως συγγνώμη στον Χάμιλτον αυτό το τριήμερο στο Ζάντβουρτ, στο πλαίσιο του GP Ολλανδίας: “Ελπίζω να το κάνω στην τηλεοπτική συνέντευξη, θα του πω συγγνώμη αν το κατάλαβε έτσι. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του. Όπως είπα, τον σέβομαι απεριόριστα“.

Αλλά…δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα στουκάρισμα ρε Φερνάντο!

Best of internet