Quantcast

Ποια παρέλαση; Ο Μπούργος αποχαιρετά τον Άρη πριν κι από τον σχολικό αγιασμό

Τίτλοι τέλους για τον παραλίγο Σιμεόνε του Άρη

THE NEWSROOM

29 Αυγούστου 2022

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Άρη για τις μεταγραφές που γίναν, ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος. Φρόντισε για αυτό ο διοικητικός ηγέτης των κιτρίνων, Θοδωρής Καρυπίδης, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους φίλους του Άρη με τις πολλές και ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες. Τα πράγματα όμως μέχρι στιγμής δεν φαίνονται να πηγαίνουν και τόσο καλά.

Ο Άρης εκτός από τον πρόωρο αποκλεισμό στην Ευρώπη κόντρα στην φαινομενικά υποδεέστερη Μακάμπι για τα προκριματικά του Conference, δεν ξεκίνησε και τόσο δυναμικά ούτε στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Κι αν πριν από μερικά χρόνια το να κάνουν οι κίτρινοι μια νίκη και μια ήττα στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος δεν σήμαινε και την συντέλεια του κόσμου, οι φετινοί στόχοι για τον Θοδωρή Καρυπίδη είναι οι τίτλοι και για αυτό θέλει να προλάβει τυχόν αστοχίες, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Ο εκτός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό και η ήττα με κάτω τα χέρια (3-1), είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Άρη και την συνεργασία του με τον Χερμάν Μπούργκος. Ο Αργεντινός προπονητής που είχε έρθει στην Ελλάδα με τις καλύτερες συστάσεις, θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Παπαναστασίου και μοιραία το διαζύγιο με την ΠΑΕ μοιάζει σίγουρο και θέμα ωρών.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό της υπόθεσης με την (επίσημη) έκδοση του διαζυγίου και κυρίως, η πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Άρη να παρακολουθεί την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, ωστέ να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργκος και να καταφέρει αν όχι να βγει νταμπλούχος, τουλάχιστον να προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο νέος του προπονητής.

Αλλά…αυτός είναι ο Μπούργκος κατά τον Ραπτόπουλο!

Best of internet