Quantcast

Παππούλης σκυλί του πολέμου αδιαφορεί για το σοβαρό θέμα υγείας του, πάει με ασθενοφόρο γήπεδο της ΑΕΚ

Τερματίστηκαν οι όρκοι αιώνιας αγάπης στην Νέα Φιλαδέλφεια

THE NEWSROOM

25 Μαΐου 2022

Είναι μερικοί άνθρωποι ρε παιδάκι μου, τόσο σταθεροί και ακέραιοι στα πιστεύω τους, τόσο συνεπείς και ανιδιοτελείς με την ιστορία της ομάδας τους, που καμία κακή αγωνιστική κατάσταση δεν μπορεί να τους κάνει να λοξοδρομήσουν. Η ΑΕΚ φέτος ήταν κατά γενική ομολογία η απογοήτευση της χρονιάς στην Σουπερλίγκα, αλλά τι σημασία έχει αυτό για τύπους σαν τον κύριο Νίκο Ξενάκη που η αγάπη του για την ΑΕΚ δεν μετριέται με νίκες ή με ήττες.

Από μικρό παιδί, ο Νίκος Ξενάκης παρακολουθούσε την αγαπημένη του ΑΕΚ, να αγωνίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα, την ώρα που δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, το μόνο που ζήτησε από το γιο του ήταν να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να μπει και να δει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε προχωρημένο πλέον στάδιο κατασκευής.

Όπως είναι λογικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν του χάλασε το χατίρι, το ίδιο και οι νοσηλευτές αλλά και ο γιος του που τον συνόδευσαν στο νέο στολιδι της μοναχοκόρης. Το πρωί της Τετάρτης, η επιθυμία του Νίκου Ξενάκη έγινε πραγματικότητα και οι νοσηλευτές του τον μετέφεραν στην “Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA”, με τη συγκίνηση να είναι τεράστια για όλους.

«Την ώρα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, ο φίλαθλος της ομάδας μας, Νίκος Ξενάκης, το μόνο που ζήτησε από το γιο του ήταν να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να μπει και να δει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε προχωρημένο πλέον στάδιο κατασκευής, και από τους νοσηλευτές του να τον μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στον ιερό για εκείνον τόπο, όπου από μικρό παιδί παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα
Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί!
Η συγκίνηση τεράστια για όλους!
Κύριε Νίκο, η κιτρινόμαυρη οικογένεια είναι δίπλα σου και σε περιμένουμε κοντά μας και στα εγκαίνια!», ήταν τα λόγια της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Best of internet