Quantcast

Σημαία ήλιο ΠΑΣΟΚίνο σηκώθηκε σε αγώνα του Τσιτσιπά στην Ρώμη, πως να χάσει μετά

Για τους λάτρεις της στατιστικής, 6-0 πήρε το σετ ο Τσιτσιπάς μόλις η σημαία έκανε την εμφάνισή της

THE NEWSROOM

12 Μαΐου 2022

Λίγο πριν το σπουδαίο Grand Slam του Roland Garros που θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά στο Παρίσι και αναμένεται να καθηλώσει όλον τον τεννιστικό πλανήτη, οι αθλητές των κορτ δίνουν την μάχη τους στην Ρώμη, εκεί όπου διεκδικούν και τον τίτλο Masters 1000. Το δικό μας παιδί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που το χώμα μοιάζει να είναι η επιφάνεια που του ταιριάζει περισσότερο, μετά την δύσκολη νίκη του επί του Ντιμιτρόφ χτες, άλλη μία ήρθε να προστεθεί σήμερα επί του Κατσάνοφ.

Αφού χρειάστηκε πρώτα να βρεθεί σε μειονεκτική θέση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «σάρωσε» τον Κάρεν Κατσάνοφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Masters της Ρώμης. Στην αναμέτρηση για τον γύρο των «16», ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ και απειλήθηκε με break στο ξεκίνημα του δεύτερου, αλλά στη συνέχεια πήρε εννέα (!) συνεχόμενα γκέιμ και έκανε την ανατροπή, φτάνοντας στη νίκη με 4-6, 6-0, 6-3 σε μία ώρα και 51 λεπτά.

Για να συμβεί όμως αυτό και να πάρει το απαραίτητο ψυχολογικό μπουστ κυνηγώντας την ανατροπή, ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε την βοήθεια της εξέδρας. Και όταν λέμε της εξέδρας, δεν εννοούμε της εξέδρας δια της φυσικής παρουσίας των Ελλήνων που βρέθηκαν στην Ρώμη, αλλά στο πολύτιμο αντικείμενο που κουβαλούσαν μαζί τους. Και δεν ήταν άλλο, από την τιμημένη και μεγαλοπρεπή σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ  επέστρεψε και επίσημα στην πολιτική μας ζωή, μετά τις εκλογές που έγιναν στο ΚΙΝΑΛ την Κυριακή και η σημαία του εμφανίστηκε ακόμα και σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στην Ρώμη. Συγκεκριμένα στο δεύτερο σετ, η κάμερα συνέλαβε στις κερκίδες έναν υποστηρικτή του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να την μοστράρει περήφανα και όπως μοιάζει λογικό, το σετ αυτό τελείωσε με 6-0 υπέρ του Πρασινοφρουρού Τσιτσιπά.

Αλλά…αυτή είναι η δύναμη του ΠΑΣΟΚ!

Best of internet